Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau SUV. 70.000 Euro (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/63280-vreau-suv-70-000-euro.html)

Bulbucan 20-01-08 11:38

Re: Vreau SUV. 70.000 Euro

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1302788)
esti invidios ? nu vad pe cine intereseaza asa ceva, daca chiar credeai ca merita trimis un mesaj de genul acesta, puteai foarte frumos sa o faci pe private. Bulbucan a pus intrebare normala, nu a jignit pe nimeni, nu vad ce te-a deranjat. Asa ca sfat , daca iti doresti ceva incearca cu mult munca fara sa depasesti limitele morale macar sa nu zic legale si vei reusi, asa de dragu vremii nu o sa cada nimic din cer, a trecut comunismul si vremurile "bune"

ontopic: Mentioneaza in 2 fraze unde il vei folosit, daca va fi folosit doar pe sosea si mers pe la munte go fo x5 , e regele offroader-elor de pe sosea. Daca vrei si trasee montate, drumuri greu accesibile sunt mai multe variante.

Ai dreptate nu l-am jignit cu nimic si nu am nimic cu nimeni aici dar vad ca sunt oameni invidiosi in Romania asta cu carul.

Bulbucan 20-01-08 11:40

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1298570)
amice, cu bani aia imi cumpar si o masina vero si o casa unde sa locuiesc.
si tu`ti faci probleme ce masina sa`ti cumperi la bani aia.
vad ca ai 21 de ani.
eu la 21 de ani lucram ca negrul pe plantatie ca sa`mi cumpar o masina pana in 2000 euro

Nu stiu ce ai cu mine amice... dar iti zic k eu nu am facut nici un leu din banii astia pe hotii si jmecherii cum fac multi in ziua de azi... fac o facultate de inginerie care aproape am terminat-o, si am firma de masini unelte cu fratemio si taicamio (in familie) care merge foarte bine si nu stiu de ce te-ar deranja pe tine ca am eu atatia bani.

Bulbucan 20-01-08 11:44

Am facur o oferta la X5 3.0sd si ajunge la 75.000 CIP full options. Astia de la BMW se lauda ca au ultima tehnologie de pe piata pe X5 asta, tehnologie ca pe avioane cica :)) mai am si eu seria 5 3.0xd si adevarul e ca sunt f multumit de ea, mai ales k performante, stabilitate astea...

Bogdan_mb 20-01-08 11:58

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1302934)
invidios?
vezi de treaba.
cand ai 70.000 euro cash iti mai pui problema ce masina sa`ti cumperi?

evident !! adica daca ai suma asta si ai muncit pentru ea, insemana ca poti sa cumperi orice ???

IonutzMFF 20-01-08 12:33

Pai normal ..de ce nu? Tu daca ai avea 100 mii euro nu ai sta si o luna , doua sa iti cumperi o masina de banii astia, macar sa fi sigur pe ce dai o caruta de bani , sa nu'ti para rau dupa aceea ,ca banii nu pica din cer.Cred ca esti genul ala de persoana care daca ai castiga 100.000 euro ..ti'ai lua o masina de 99000 euro , restu benzina pentru 2-3 saptamani si dupa ...ai lasa'o in garaj .Mai gandeste'te inainte sa critici

IonutzMFF 20-01-08 12:34

Sorry ''wtcvictim'' ..nu era pentru tine

DACIA-Wrc 20-01-08 12:43

impresi de 20-23 de ani sunt destule.
nu ma intereseaza pe mine ce mananci sau ce faci tu.
ma bucur ca faci.
din partea mea lucreaza , fura, omoara ...etc ca pe mine ma lasa rece.
da mi se pare snobism sa pui 70.000 euro pe forum cand lumea are pana in 15mii, rar 20 de mii vezi pe forum.
trebuia sa nu pui pret.
in fine, treaba ta cum ai facut bani, ce masina iti cumperi, mi se rupe, sincer.
daca crezi ca te`am jicnit, treaba ta, nu asta a fost idee.
o zi buna .
ps: joaca la loto paote pe langa firma care`ti merge bine si cei 70000 euro mai adaugi inca vreo 10,6 milioane euro si`ti vei cumpara veyron

Bulbucan 20-01-08 13:06

Quote:

Originally Posted by mm-07-sor (Post 1303106)
Pai normal ..de ce nu? Tu daca ai avea 100 mii euro nu ai sta si o luna , doua sa iti cumperi o masina de banii astia, macar sa fi sigur pe ce dai o caruta de bani , sa nu'ti para rau dupa aceea ,ca banii nu pica din cer.Cred ca esti genul ala de persoana care daca ai castiga 100.000 euro ..ti'ai lua o masina de 99000 euro , restu benzina pentru 2-3 saptamani si dupa ...ai lasa'o in garaj .Mai gandeste'te inainte sa critici

Exact asta vroiam sa zic si eu... k el e genu de om care nu stie cum se muncesc banii si asteapta sa ii pice din cer... asta n-ai sa vezi prea des... tocmai deaia am facut topicul asta ca sa nu ma arunc ca prostu si dupaceea sa ma zgarii pe ochi!

Bulbucan 20-01-08 13:09

In fine cum zici u dacia-wrc... nu vreau sa-mi strici topicul acum... si totusi sa revenim la subiesct, ca interesul meu e sa gasesc un SUV cat mai bun nu sa ma cert cu tine! Numai bine iti doresc si sa castigi u in locul meu la loto k poate ai nevoie mai mare de banii aia! ;)

22VIN 20-01-08 14:00

ce ma enerveaza oamenii astia invidiosi care sunt de parere ca daca ei au un salariu de 15mil pe luna toata tara trebuie sa aiba asa ceva. nu suport. din pacate stiu si eu destui oameni de genu... sunt de acord cu ideea: daca stai intr-un apartament si ai masina de 70mii euro atunci chiar e porcarie si snobism dar daca ai deja casa si mai ai bani ce faci iti iei un cielo doar ca sa fie de acord si restu? in fine revenim la topic:
chiar nu te intereseaza un RX400h? da fuga la o reprezentanta (nu stiu pe unde gasesti una) si uita-te e imposibil sa nu-ti placa interioru e f frumos iar pe partea tehnica e mortal ca deh... hibrid:D

Bulbucan 20-01-08 14:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1303238)
ce ma enerveaza oamenii astia invidiosi care sunt de parere ca daca ei au un salariu de 15mil pe luna toata tara trebuie sa aiba asa ceva. nu suport. din pacate stiu si eu destui oameni de genu... sunt de acord cu ideea: daca stai intr-un apartament si ai masina de 70mii euro atunci chiar e porcarie si snobism dar daca ai deja casa si mai ai bani ce faci iti iei un cielo doar ca sa fie de acord si restu? in fine revenim la topic:
chiar nu te intereseaza un RX400h? da fuga la o reprezentanta (nu stiu pe unde gasesti una) si uita-te e imposibil sa nu-ti placa interioru e f frumos iar pe partea tehnica e mortal ca deh... hibrid:D

Sa stii k am sa ma interesez si la Sibiu daca e reprezentanta Lexus, daca nu ma duc saptamana viitoare la Cluj si acolo sigur este!

dragos1989 20-01-08 14:49

am impresia ca la arad sau oradea e reprezentanta Toyota,si acolo au baietii si un IS,mai mult ca sigur aduc pe comanda si celelalte modele din gama. Sau uite site-u asta se gasesc, http://www.domautomobile.ro/ Dealerul este din bucuresti..

22VIN 20-01-08 15:32

da, dar bine ar fi sa-l aiba sa poti sa-l si vezi, eventual si un drive test pt ca aici e vorba de multe zeci de mii de euro care atunci cand le dai sa fii sigur pe ce le dai...

Cosmin255 20-01-08 17:11

Liviule , eu la 70k as lua un GL 320 CDI ,dar din cate vad nu prea te pasioneaza....Si intre X5 si ML...cred ca ML as lua.In Range Rover parca n-as avea incredere fata de BMW sau Mercedes, nu stiu de ce.

Sima 21-01-08 19:57

daca as avea 70.000 de euro, as lua un Range Rover Sport... e suv`ul care ma face mereu sa intorc capul dupa el. Parca X5 si ML vezi peste tot...

asta ar fi clasamentul meu .

1. Range Rover Sport
2. Infinity FX45
3. BMW X5

All times are GMT +2. The time now is 04:53.

- Copyright 2026 4Tuning