![]() |
Re: Vreau SUV. 70.000 Euro
Quote:
|
Quote:
|
Am facur o oferta la X5 3.0sd si ajunge la 75.000 CIP full options. Astia de la BMW se lauda ca au ultima tehnologie de pe piata pe X5 asta, tehnologie ca pe avioane cica :)) mai am si eu seria 5 3.0xd si adevarul e ca sunt f multumit de ea, mai ales k performante, stabilitate astea...
|
Quote:
|
Pai normal ..de ce nu? Tu daca ai avea 100 mii euro nu ai sta si o luna , doua sa iti cumperi o masina de banii astia, macar sa fi sigur pe ce dai o caruta de bani , sa nu'ti para rau dupa aceea ,ca banii nu pica din cer.Cred ca esti genul ala de persoana care daca ai castiga 100.000 euro ..ti'ai lua o masina de 99000 euro , restu benzina pentru 2-3 saptamani si dupa ...ai lasa'o in garaj .Mai gandeste'te inainte sa critici
|
Sorry ''wtcvictim'' ..nu era pentru tine
|
impresi de 20-23 de ani sunt destule.
nu ma intereseaza pe mine ce mananci sau ce faci tu. ma bucur ca faci. din partea mea lucreaza , fura, omoara ...etc ca pe mine ma lasa rece. da mi se pare snobism sa pui 70.000 euro pe forum cand lumea are pana in 15mii, rar 20 de mii vezi pe forum. trebuia sa nu pui pret. in fine, treaba ta cum ai facut bani, ce masina iti cumperi, mi se rupe, sincer. daca crezi ca te`am jicnit, treaba ta, nu asta a fost idee. o zi buna . ps: joaca la loto paote pe langa firma care`ti merge bine si cei 70000 euro mai adaugi inca vreo 10,6 milioane euro si`ti vei cumpara veyron |
Quote:
|
In fine cum zici u dacia-wrc... nu vreau sa-mi strici topicul acum... si totusi sa revenim la subiesct, ca interesul meu e sa gasesc un SUV cat mai bun nu sa ma cert cu tine! Numai bine iti doresc si sa castigi u in locul meu la loto k poate ai nevoie mai mare de banii aia! ;)
|
ce ma enerveaza oamenii astia invidiosi care sunt de parere ca daca ei au un salariu de 15mil pe luna toata tara trebuie sa aiba asa ceva. nu suport. din pacate stiu si eu destui oameni de genu... sunt de acord cu ideea: daca stai intr-un apartament si ai masina de 70mii euro atunci chiar e porcarie si snobism dar daca ai deja casa si mai ai bani ce faci iti iei un cielo doar ca sa fie de acord si restu? in fine revenim la topic:
chiar nu te intereseaza un RX400h? da fuga la o reprezentanta (nu stiu pe unde gasesti una) si uita-te e imposibil sa nu-ti placa interioru e f frumos iar pe partea tehnica e mortal ca deh... hibrid:D |
Quote:
|
am impresia ca la arad sau oradea e reprezentanta Toyota,si acolo au baietii si un IS,mai mult ca sigur aduc pe comanda si celelalte modele din gama. Sau uite site-u asta se gasesc, http://www.domautomobile.ro/ Dealerul este din bucuresti..
|
da, dar bine ar fi sa-l aiba sa poti sa-l si vezi, eventual si un drive test pt ca aici e vorba de multe zeci de mii de euro care atunci cand le dai sa fii sigur pe ce le dai...
|
Liviule , eu la 70k as lua un GL 320 CDI ,dar din cate vad nu prea te pasioneaza....Si intre X5 si ML...cred ca ML as lua.In Range Rover parca n-as avea incredere fata de BMW sau Mercedes, nu stiu de ce.
|
daca as avea 70.000 de euro, as lua un Range Rover Sport... e suv`ul care ma face mereu sa intorc capul dupa el. Parca X5 si ML vezi peste tot...
asta ar fi clasamentul meu . 1. Range Rover Sport 2. Infinity FX45 3. BMW X5 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning