![]() |
Re: Subaru WRX STI 2008 vs. Mitsubishi Evolution GSR 2008
nu stiu da Evolution-ul mi se pare agresiv in fata da cu spatele ala au cam dato-n bara...cred ca ala care a proiectat-o si-a uitat ochelarii acasa cand a facut spatele ala...nu e in tema cu botu' masinii ...parerea mea cat despre subaru.....mai bine tac...cat despre performante...acolo se vede munca la amandoua fata de motorul stock dar doar una este prima...evo
|
Quote:
de obicei ultimile masini ies primele... si de obicei masina cistigatoare este condusa de K. Tsuchiya...campionul absolut al japoniei!!! Dar ca si concluzie sa fiu ontopic cred ca mai trebuie sa asteptam o evolutie, sau chiar doua ca lancerul sa ajunga la statutul lui 6 sau 9! Subaru se misca interesant de bine! |
am votat lancer-ul pentru ca imi place desing-ul....mai ales partea din fata... nu stiu de ce au trecut cei de la subaru la hatchback de ce nu au lasat WRX ca modelul precedent (ma refer la acelasi model de caroserie :-P)....oricum amandoua ma atrag :-D
|
ma sincer nu stiu ce sa zic daca sunt regizate sau nu... asta chiar nu stiu si din ce ma gandesc eu nu cred ca ar fi in avantajul lor sa fie regizate ( parerea mea ) oricum ambele sunt masini f tari... pacat ca am auzit ca mitsu au renuntat la blocul motor din fonta in fav unui din aluminiu...
|
mda... vezi doamne 4B11 asta din aluminiu ar fii bun... dar dupa cum bine stim motorul din aluminiu nu tzine presiuni ridicate... Pana mea.... o fii bun!
Ramine de vazut... astept evo 12! Istoria sare din 3 in 3! ;) |
Eu as alege si in functie de pret desi Subaru este clar d.p.d.v. visual mai nasol atat la interior cat si la exterior !
|
Quote:
|
Se pare ca rivalitatea STI - EVO a apus, ramanand doar batalia numelor. Unde sunt modelele de altadata?
|
EVO o fi aratand mai bine si pastreaza o anume traditie dar o sa o fure la greu de la un Hatch care nu arata chiar asa de rau cum ziceti voi. STI-l nou arata beton asa bombat si important e ca merge
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=pj5tE83IsuI
da cu geana aici , e un test facut la ei si vezi ce si cum ":P" https://www.youtube.com/watch?v=sEXaa...eature=related asta e slalom si drag |
Quote:
1 e in chineza japoneza oricum o limba din care nu inteleg nici semnele de punctuatie... 2 pilotii aia mai mult rad decat sa incerce sa mearga cat mai bine 3 pare cam regizat....adica stii si u ala care castiga (STI-ul ala nou ) pleaca mai din spate si vezi domne pana la sfarsit ii face pe toti... oricum mersi mult... EU ASTEPT CEVA FACUT AICI LA NOI LA VRE-O INTRUNIRE A 4 TUNING ca nu cred eu sa fie roamnu atat de sarac incat sa nu vedem in cateva luni macar 4-5 STI-uri si tot cam atatea EVO-uri (cel putin 4-5 ) mersi inca odata. |
oricum are cu rveo 15 cai mai mult si e mai usor decat evo, mai scurt si mai lat asa ca eu zic ... ca STI o sa bata Detasat evo 10 :)
|
:-P am vazut filmuletul si asa e STI-ul bate :-D si am si scris mai sus ca la o liniuta as paria pe STI :-D stiam eu ceva
|
Votat Mitsuba VI Haki Edition. Dupa mine e cea mai buna pret/performanta/calitate
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning