Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   LEGALA la Craiova in data de 10.07.2005 (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/6311-legala-craiova-data-10-07-2005-a.html)

Gratzian 30-06-05 15:21

in seara asta cred ca o sa bagam metoda de inscriere

Face 30-06-05 15:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
in seara asta cred ca o sa bagam metoda de inscriere

mersi

Bubu_021 30-06-05 15:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Face\"
ON TOPIC: Cand/Unde se fac inscrierile ??

ON TOPIC : da un click pe afisul ala si citeste ce scrie sub mustang. ;)

Face 30-06-05 18:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"

Am vazut foarte bine ce scrie sub mustang ... problema e ca apare o oarecare contradictie:
- 10:00 intrarare&inscriere
- Locuri limitate pentru inscrieri
tel: ....

ori sunt inscrieri la locul faptei (ar fi o coada foaaarte mare), ori se fac inscrieri telefonic inainte de cursa. Asta as fi vrut eu sa stiu

Al3xius 01-07-05 10:33

Ghost Racing Team sustine de asemenea acest eveniment de mare amploare si speram sa iasa cat mai bine ! Vom fi acolo si vom incerca sa ajutam cum putem !

Bafta Extreme ! :peace:

Bubu_021 01-07-05 16:58

Re:

Quote:

Quote:

Am vazut foarte bine ce scrie sub mustang ... problema e ca apare o oarecare contradictie:

ori sunt inscrieri la locul faptei (ar fi o coada foaaarte mare), ori se fac inscrieri telefonic inainte de cursa. Asta as fi vrut eu sa stiu

pai pt cei care nu sunt din craiova se fac inscrierile in ziua cursei, dar trebuie dat un telefon sa spui ca vii si ca te dai sa isi faca si oamenii un calcul ce si cum si cate masini/grupa s.a.m.d. nu te se pare corect asa ?
cel mai corect este suni si aflii tot ce te intereseaza direct de la sursa.

aviator 02-07-05 11:46

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

pai pt cei care nu sunt din craiova se fac inscrierile in ziua cursei, dar trebuie dat un telefon sa spui ca vii si ca te dai sa isi faca si oamenii un calcul ce si cum si cate masini/grupa s.a.m.d. nu te se pare corect asa ?

Vad ca esti de la MR.
Care e implixcarea voastra si in ce calitate poti fi tu sunat.
Constructiv discutam.

MMihai 02-07-05 23:37

Pana la urma inscrierile se fac la fata locului sau nu?

MMihai 02-07-05 23:40

scuze .. acum am gasit https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0

EvLSant0S 02-07-05 23:47

pana pe 10 mai sunt 7 zile
7 zile = o saptamana
intr-o saptamana aveti timp sa va inscrieti , asa ca nu vad ce-i cu graba .. ;)

MMihai 02-07-05 23:54

asa este.. ai dreptate dar stiu ca e bataie mare pe locuri.. mai ales pe grupele mai mici... stiu ca pentru baneasa noi am venit cam cu 4-5 zile inainte si nu prea mai intram in grupe dupa dum era regula de maxim 8 in grupa.. puls ca eu am dat mesaj privat lui Sebastian prima data cu lista celor care participa de la noi in loc sa trimit mail la legal racing... dupaia am uitat sa trec mai multe date ale participantilor.. etc.. ce sa mai a fost bataie de cap si nu mai vreau asa ceva.
PS. totusi se mai pot face inscrieri si la fata locului ca poate cineva nu stie sigur daca vine si sa nu-l trec degeaba ca nu are rost

cioli17 03-07-05 10:59

ma gandesc ca cei care vin din orase departate au ceva reduceri ?

de obicei asa se facea !

micutzu_mrc 03-07-05 11:56

Pt cei care nu sunt din CRAIOVA inscrierea este zero.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Bubu_021 03-07-05 12:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Quote:

Quote:

Vad ca esti de la MR.
Care e implixcarea voastra si in ce calitate poti fi tu sunat.Constructiv discutam.

pai ia suna-ma, vezi tu pe undeva nr meu de tel ?

Micutzule, ete o veste buna.

GAB35DJ 03-07-05 16:25

rog administratorii site-ului sa inchida acest topic!!!este deja un topic legat de cursa!!!rog de asemenea ca orice mesaj care este postat aiurea fara a fi o declaratie oficiala a Extreme Racing Club si care are legatura cu cursa..dar este asa din auzite sa fie sters!!!va multumesc anticipat!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning