![]() |
Re: [EXT] Porsche Boxster
deci masina e frumusica,am votat "merge",da' ma cam seaca :
1.LCD-urile alea 2.spate de BMW Z8 3.ceva de care nu s-a prins nimeni:oameni buni,bara spate e de ferrari !!! 4.ce e in spatele usii?? (pe aripa spate) pe cuvantul meu,prima data cand am vazut am crezut ca e priza =)) |
deci se intampla unele lucruri revoltatoare,mai aviatorilor,cum puteti sa votati ca e kitsch?? intr-adevar,are unele probleme,da' e tuning,daca asta e kitsch,atunci pt voi ce inseamna tuning????
|
Ca are spate de ferrari, stopuri de z8 si mai stiu eu ce, pe mine sincer nu ma intereseaza. Am vazut masina live si un singur cuvant ar putea sa o caracterizeze: EXTRAORDINARA!!!
|
si mie imi place,da' totusi putea sa aiba piese mai originale,si sa nu fie asa de evidente asemanarile...si am zis si eu,nu o consider kitsch,e frumoasa,da' se putea si mai bine
|
super tare ... asta tuning ... superba ... nu conteaza ce are de la alte masini ...important e k a iesit belea rau :)
|
nu am votat kitch pt ca nu e da' am votat urata pt ca e urata. spatele ala e nasol de tot, bara fata nu-mi place de nici o culoare, de fapt nu-mi place mai nimic la ea
|
Parerea mea si votul meu : e frumosa intr-adevar
|
frumoasa masina...am vazut-o si in cox
|
masina e super tare......am vazut-o la buzau, evacuarea e grava rau !!!!
|
Fata e reusita dar spatele nu imi place deloc, nu se potriveste deloc cu fata, i-ar trebui si un eleron mai "hotarat";)
|
Eu am votat merge, sincer nu sunt un fan al supercarurilor tunate:sad:
|
supercar ? :| pfoai...asta mi`a pus capac :)) boxster u e doar un wannabe porsche :) :D
|
Ma rog, ma refer la Ferrari, lambo, porsche, aston etc, sti tu la ce ma refer lasa
|
Este Intradevar frumoasa si mai ales avand in vedere ca este un porsche dar spoilerul fata este un pic cam exagerat. Pe marginile spoilerului seamana cu niste clesti de crabii si pe mijloc iti da impresia ca e neterminata.Oricum 10X
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning