![]() |
nu vreau sa intru in top dar nu s-a spus ca trebuie sa ai carnet sau sa detii masina ci doar sa spui o provocare pt calibra na si yo cred ca un opel astra sedan poate ......... poate face o calibra :x
|
Ma baiete ... tu nu vrei sa intelegi ca la capitolul \"provocari\" noi astia cu permis si masina ne provocam unii pe altii ? Nu masina e in discutie neaparat. Tu provocarea asta nu o vei vedea pana nu iti iei permis , apoi astra sedan si te dai cu o calibra . Si e clar ca vrei sa ai cat mai multe post-uri aiurea. Unde mai pui ca si sari din club in club. Oricum nu poti fi membru adevarat in nici un club ! :lol:
|
ma bag si eu daca mai este valabil, leon 110 hp cu imbunatatiri
|
Okay ! Sunt de acord ... acum mai am achizitionat o masina mica si f nervoasa ... Honda civic coupe 1500 cc 16v VTEC 120 cai ... o pun si pe asta la curse
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Te provoc,daca vii pe 30 iulie la legal racing TM ,eu sunt cu renault 21 2,2 107cp(stock) :wink: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6959 |
te provoc si eu la libere la suceava pe 15-16 august
|
ok!
eu am o masina de 115 cp si daca te tine plapuma lasa-mi un nr de tel si sa ne vedem intr-o seara sa discutam
|
Re: ok!
Quote:
|
AICI SUNT UNI CARE NU STIU CE VB ......SI 90% care nu se tin de cuvint ce dracu (lucian , bogdan etc care stim ce inseamna sa te dai:)))))))))) :lol: :lol: :lol:
|
:lol:
|
Daca provocarea mai este valabila, ma bag si eu. Am un R18. Ce zici???
|
Re:
Quote:
|
cine vine la galati are cu cine sa se dea, chiar si cu mine :wink:
|
lucian, tu ai trecut acum la clasa 130cp + ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning