![]() |
daca nu exista cel cu \"masutza de bar\" ,nu ne mai dadeam seama ca cel portocaliu arata mai bine :wink:
dupa mine sunt super masini amandoua... gusturi diferite ,dar super frumoase ambele asa zic io.... |
\"da unde-i precizat k sa vrea EXTREM????\"
In coltul din stanga-sus. Dar dupa tine cum ti se pare o caroserie monococ de genul ala? Cuminte? Decenta? Da, daca e sa o iau asa, e mai decenta decat zeci de kit-uri si lips-uri cu sute de gaurele in ele. |
da, dar fara discutie cu asa ceva n-ai sa iesi pe strada...aia deja este un kit car...sau o masina pt DTM...dar nu TUNING....
|
Re:
Quote:
ce au? eu cred ca pt strada sunt facute |
nu-mi da impresia..dk-o fi street legal..bravo lor
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uita-te la bmw-ul asta si spune daca potzi merge cu el pe strada eu iti spun ca DA...pt ca ,chiar eu am mers cu el. este inscrisa in circulatie foarte frumos... nu stiu daca este prea mare diferenta intre acele meganuri si bmw.....ma refer la agresivitate si mers cu ele pe strada |
cu tot respectul...dar nu le baga in aceeasi oala....:)))
cred k esti destul de matur sa-ti poti da seama de diferentele dintre cele 2 automobile:wink:, |
Re:
Quote:
dragul meu... vreau sa spun ca daca ai fi vazut bmw-ul ,fara sa-ti fi spus ca este inscris in circulatie si se circula cu el pe strada,ai fi spus exact ce-ai spus despre meganuri....ca sunt pt DTM sau vreu proiect ceva atata tot.. eu tot cred ca meganurile sunt facute pt strada poate-oi gresi ...... |
atata timp cat respecta legile si reglementarile in vigoare in tzara respectiva orice masina poate circula(mai pe romaneste daca cei de la rar sau adac parca ei erau in geramania itzi dau okul)!! ramane la latitudinea proprietarului daca doreste sa faca acest lucru!! :wink:
|
Megane-ul Trophy (caci asa se numeste cel galben \"experimental\") a fost prezentat la salonul de la Paris chiar de catre Renault, si este un produs al departamentului Renault Sport. Inca nu se stie care-i segment al sportului cu motor s-a adresat... cel mai probabil din el dezvoltindu-se in prezent o varianta WRC, ce va participa in competitia de raliuri anul viitor.
|
Re:
Quote:
Parerea mea ... cu un astfel de kit nu se poate merge in Romania. |
Re:
Quote:
asta deja este alta treaba |
da:)))dar dk ar fi omologata international...nimic nu te opreste sa-ti lasi cate-o amintire-n fiecare groapa a bucurestiului..
si apropo de bmw....nu arata a DTM..k o avea kit de caroserie..poate...dar..unde-i rollcageu :lol: oricum..arata bine amandoua..si punct:wink: |
Re:
Quote:
In nici un caz DTM......Deutschen Tourenwagen Masters Si ce?....meganurile din poze au rollcageuri? Sau nu le vad eu |
vad k persisti intr-o discutie care nu-si are rostul....????
si k ziceai de rollcage..structura masinii, sasiul tubular este chiar pe post de rollcage,trebuia sa te uiti mai atent la poze |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning