Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Un Ferrari mai "verde" (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/62962-ferrari-verde.html)

Bogdan_ozzy 09-02-08 11:14

Re: Un Ferrari mai "verde"

Quote:

Originally Posted by cleric72 (Post 1344868)
incalzirea globala ... nu se poate opri de loc ... si de redus ... foarte putin... pt ca nu numai masinile si poluarea o fac ci efectul sera ... deci daca schimbam carburantii ... nu am facut prea mare lucru ... :)

*Ok deci "nu am facut prea mare lucru" atunci de ce majoritatea marciilor de masini cu renume ,scot motoare hybride ,incercand sa diminueze eliminearea de noxe in oxigen?Doar pentru publicitate sau pentru ca este la moda?Nu prea cred , fiecare "lupta" pentru a reduce sau a prevenii "efectul de sera" care se "hraneste" foarte mult din noxele eliminate de aproape fiecare masina.
*In efectul de sera mai contribuie si taierea si neinlocuirea copaciilor si plantelor ... si in bucuresti mai ales se taie decat sa se planteze...;)

TURBOSS 09-02-08 12:16

pana la urma este mai poluant etanolul decat benzina/motorina?
cum e posibil ca unii ingineri sa fabrice unele motoare, cu scopul de a reduce poluarea, dar se dovedeste ca este fix invers!?
refuz sa cred ca ar fii chiar asa incompetenti!? sunt studii in toate directiile, deci ar trebuii sa isi dea seama ca polueaza mult mai mult asa!?

masinile hibride cred sa vor fii in viitorul apropiat ;)

Bogdan_ozzy 09-02-08 13:13

Quote:

Originally Posted by TURBOSS (Post 1345667)
pana la urma este mai poluant etanolul decat benzina/motorina?
cum e posibil ca unii ingineri sa fabrice unele motoare, cu scopul de a reduce poluarea, dar se dovedeste ca este fix invers!?
refuz sa cred ca ar fii chiar asa incompetenti!? sunt studii in toate directiile, deci ar trebuii sa isi dea seama ca polueaza mult mai mult asa!?

masinile hibride cred sa vor fii in viitorul apropiat ;)

*Etanolul afecteaza sanatatea oamenilor ;)

*Etanolul este cu adevarat mai putin poluant.. dar mult mai periculos decat noxele altor combustibili .
*Etanolul este promovat in toata lumea drept un combustibil care nu polueaza mediul inconjurator. Un studiu al universitatii stanford ilustreaza insa faptul ca etanolul este un potential pericol pentru sanatatea omului.
*Un om de stiinta spunea ca daca fiecare vehicul din America ar folosi drept combustibil etanolul ar fi o adevarata epidemie de boli respiratorii care ar cauza moartea multora dintre pacienti.
*Daca se tot pune baza mai mult pe etanol in viitor sa spunem si din ce este alcatuit: etanolul este obtinut din recoltele de porumb sau trestie de zahar,Etanolul este un compus chimic ce poate fi folosi pe post de combustibil alternativ, fiind mai putin poluant decat produsele petroliere , dar mult mai periculos si dauanator mediului ,dar si a sanatatii uname si nu numai.

P.S. eu comentez atata despre poluare si etanol si motoare, hybride pentru ca sunt in caz de studiu de piata a preturiilor si a cresterii mare de cereri de combustibili . Si sunt impotriva poluarii si a incalzirii globale cum de asemenea sunt multi impotriva acestora... In cateva luni voi fii un Conducator de "echipa" de tineret adica de copii din orfelinate din Valea Jiului si copii de la scoali primare si nu numai : " STOP POLUARE : O VIATA MAI BUNA " Va fii ca un fel de club cu un mic sediu si unele intruniri .. si eu voi fii oare cum liderul si va fii un ONG [organizatie non - guvernamentala.. (Non - profit) ]!Vom fii in parteneriat cu Crucea Rosie , pentru combaterea poluarii in apele noastre dar si in combaterea defisariilor masive,care ambele contribuie mult la poluare ,dar si la incalzirea globala ! Voi revenii cu amanunte, poze pe un alt topic care v-a aparea la semnatura mea si un cont de banca BT pentru cine doreste sa ajute in combaterea poluarii ! Multumesc

F.E.A.R 09-03-08 16:57

BIO POWER oooooo yeah !!! era si timpul :D

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning