Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Maserati Quattroporte "Collezione Cento" (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/62953-maserati-quattroporte-collezione-cento.html)

vizu 19-05-08 04:33

Re: Maserati Quattroporte "Collezione Cento"

pacat ca se vor fabrica doar 100 de exemplare....designerii s-au intrecut pe ei cu interiorul ala....ma intreb daca vreo firma de tuning se ridica la calitatea asta:D

vizu 19-05-08 04:35

si la faza cu display-u....ce vroiati frate sa puna un lcd d'ala de 3.7 inch cu touchscreen k sa reglezi clima?da-o incolo de treaba...

TURBOSS 01-06-08 19:37

adevarul ca orice model maserati arata intr-un mare fel, iar cele de generatie mai noua are un sound mult mai fioros si distinct, nu ca si celelalte modele mai vechi nu ar "polua" fonic indeajuns de frumos, dar nu prea seamana cu sound-ul actual.

TwistR 07-06-08 09:24

masini italiene 8-> toate arata genial (in afara de 90% dintre fiat si lancia :-$ ) :D dar se vede ca sunt masini care ies din "turma" ... oricand as da o masina nemteasca si seaca pe una a la italia :D (scz pt cei cu masini nemtesti..nu trebe sa va simtiti ofensati..dar in afara de fiabilitate mie nu imi ofera nici o alta senzatie estetica sau de orice fel :) ).
oricum..superba masina...

law53 07-06-08 21:10

Quote:

Originally Posted by TwistR (Post 1576808)
masini italiene 8-> toate arata genial (in afara de 90% dintre fiat si lancia :-$ ) :D dar se vede ca sunt masini care ies din "turma" ... oricand as da o masina nemteasca si seaca pe una a la italia :D (scz pt cei cu masini nemtesti..nu trebe sa va simtiti ofensati..dar in afara de fiabilitate mie nu imi ofera nici o alta senzatie estetica sau de orice fel :) ).
oricum..superba masina...

pai senzatiile le traiesti la volan sau scoti capul pe geam si te minunezi de frumusetea italiencei!?

TwistR 08-06-08 00:29

traiesti senzatii atat la interior cat si la exterior..parerea mea :) desi nu stiu exact la ce te`ai referit in postul anterior :D . asta era parerea mea referitor la masinile de clasa larga ( ma refer ca target al clientilor) si pe care le are toata lumea...si masinile nemtesti..oricare ar fi...in afara sincer de bmw seria 6 si mercedes cls ...nimic nu m`a impresionat..absolut deloc... totul e lipsit de.."suflet" sa zic asa...nush....parerea mea..poate sunt subiectiv...dar eu zic ca nu poti compara un interior de exemplu de golf 4 cu unu de alfa 147...sau unu de audi de prin acelasi an...in fine...scuze de offtopic...revenind la maserati...super masina ..cel putin la prima vedere

TwistR 08-06-08 00:31

ah si stai linistit ca sunt senzatii si la interior la italience ;) iti garantez. si inca o masina care imi place f mult..tre sa recunosc ca e bmw si e m3`u penultimu model..dupa parerea mea singuru reusit :).

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

- Copyright 2026 4Tuning