![]() |
am si eu o intrebare, daca se scoate la o masina, indiferent de marca catalizatorul, implica si modificari la calculator ? se poate ca motoru sa nu mai mearga normal, consumul se mareste din cate stiu, respectiv si puterea doar daca se fac si modificari mai departe cu tobele, cum a zis hondarul pt. clio.
la o eventuala revizie, daca o pune pe tester se poate vedea acolo la ei pe monitor ca nu merge bine catalizatorul. |
Nu ai treaba cu calculatorul. Si nici nu va consuma mai mult, deoarece arderea se va face ceva mai usor, mai liber. Cel putin asa spune toata lumea, inclusiv eu, care mi-am scos catalizatorul.
Dar daca vrei sa treci si testerul, nu ai sa poti din cauza noxelor. Dai o spaga si ai si putere mai mare si ITP perfect... :lol: :lol: :lol: |
mersi hondarule, credeam ca se modifica si ceva la calculator.
la noxe stiu cum sta treaba :D alte pareri legate de consum ? |
Nu creste mane, stai calm... Mai ales daca iti schimbi si filtrul. Adica se face o admisie mai buna si o evacuare la fel de buna. Deci teoretic ar trebui chiar sa consume mai putin. Vezi ca sunt niste articole despre chestia asta, mult mai detaliate.
|
aha, mersi!
|
am si eu o intrebare!mi-am cumparat un clio 1,5 dci 65 CP si as vrea sa-i fac un chiptuning! ce credeti, se preteaza? unde as putea sa-l fac si cam cat ar costa! astept raspunsurile si sugestiile voas ...
|
ai sonda lambda inainte si dupa catalizator sau doar dupa sau doar inainte... depinde de masina... la mine e inainte :) (clio 1.5 dCi)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning