![]() |
Re: Posibil rival pentru Tata Nano? Masini de 2500 si 3000 $
Quote:
PS: daca ma uit mai bine, parca nu-i asa urat.... (Matizul :peace:) |
daca o izbeste tramvaiul oare ce se intampla cu "masina" asta???se transforma precum porumbul de popcorn:lol::lol::lol::twisted::idea:
|
Quote:
|
la banii astia...masina noua.....cred ca face banii da e ca dacia noastra 1310...fara nimik pe ea cheala
|
e o rusine...rusineeeee pt automobilism
|
Quote:
|
masinutza asta cred ca este buna sa te plimbi prin parc vara pe racoare ...:lol:
|
multa lume nu o sa-si permita sa cumpere o masina nici dak costa 500 d euro
|
e pur si simplu o alternativa la ciclism pt indieni
|
chestia e ca romania o sa fie ca restul europei si ca america, si o sa fie din ce in cemai multe autostrazi...lumii ii place sa dea o fuga la mare sau la munte sau pe la tara, deci buburuza asta, desi e ok in trafic in bucuresti, o sa fie complet inutila in afara orasului... si lumea in general decat sa aiba 2-3 masini varza, prefera sa aiba una bunicica si gata... deci dupa mine, nivelul de trai e deja prea mare in romania pentru un asemenea jaf, dapoi in cativa ani....
|
cat de cat asta arata a masina dar cealalta era hidoasa rau de tot:|
|
Quote:
|
pfoai.. o intrebare ? cine incape in ele ? daca ma urc eu..si inca vreo 3 amici de ai mei..o rupem in doua !..mai bine o batranica...sau un lighean.
|
in primu rand nu se stie dak ajunge in europa.in al 2-lea rand mie mi se pare potrivita pentru un tanar de 18 ani care a luat permisu decat sa dea bani pe un **t de bmw opel din '75-80 mai bn isi ia o cutiuta de asta noua sau pt 2 batrani care isi mai taraie si ei b*S*n**e.
|
Deci: Sicriu ala de masinutza teleghidata :)) e facut dintr`un material asemanator cu cel al trabantului ca cei 14 cp care ii are in realitate sa poata sa o traga....:)) e ce-a mai mare prostie pe care am vaz in viatza mea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning