![]() |
0746 541396
|
0722 55.... restul il ghiciti voi :))
|
Re:
Quote:
sa-i aduci aminte piticului sa ma sune si pe mine pe nr. nou merci :wink: |
Se tine acest mars pana la Bals si retur!Acest mars va reamintesc se tine in memoria celui care a fost KOS....iar de aceasta data sper sa nu mai cante muzica si alte chestii de genul asta.Pe traseu se merge cat se poate de regulamentar.Pentru cei care au intentia sa se dea nu raspund de eventualele conflicte cu politia, daca respectati indicatiile garantez ca nu nu o sa existe nici o problema.Sper sa nu vina multe masini pentru ca vrem sa fie ceva mai restrans.Cei care au lasat un nr. de tel. o sa fie anuntati dar va rog sa veniti singuri fara tambalau.Ora si locul plecarii o sa fie transmise prin sms.Va multumesc pentru intelegere!
|
Frumoasa coloana de masini,v-am vazut la Bals.
|
Multumesc pentru sms, dar din cauza unor probleme tehnice n-am avut cu ce sa vin :cry:
|
Felicitari ! Felicitari ! Felicitari !!!!!
Multumesc pt. sms , desi nu am ajuns la locul de intalnire am reusit sa vin mai tarziu ! :wink: SUPER!!! Sper ca, Kos-u de-acolo de sus de unde e sa fi fost fericit sa vada ce a fost azi la Craiova ! Dumnezeu sa-l ierte inca odata si sa-i fie tarana usoara ! :cry: |
Intr-adevar felicitari pt. prietenia de care ati dat dovada.. pt. fiecare gand si intentie buna pe care o aveti in fiecare an pe 29 in memoria lui.
La Bals cred ca ar fi trebuit sa mearga doar cei care l`au cunoscut bine.. si care i`au fost cat de cat apropiati Pentru toti care au organizat si supravegheat `miscarea`, bravo.. ati fost minunati! Rest in peace KOS.. |
va multumim pentru participare!!!intr-adevar s-a hotarat ca la bals sa mearga membri extreme racing si cei care l-au cunoscut si i-au fost prieteni cu adevarat!!!eu nu am mai ajuns acasa ca sa postez aceasta imformatzie,asa ca imi cer scuze celor ce au asteptat sms-ul si nu l-au mai primit!!!asa...k multumirile se indeapta atat celor care ne-au insotzit pe durata marsului....cat si celor care au participat la cursa de pe aeroport!!!
GAB'u |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning