![]() |
Re: Noul Bugatti de 2.5 milioane $
Quote:
|
2.5 mil de coco....vai...enorm de mult...
ma intreb cat ar costa casco la ea..:))))) |
Quote:
On Topic:arrow: Masina arata destul de bine, ar fii varianta super-sportiva de la Veyron:D , are multe chestii foarte asemnatoare:-) . |
Arata bine schitele!
|
hmm...ce sa zicem...Noul Bugatti..o arata el bine..dar la cai e puturos rau de tot...fata de un Skyle...1300 hp..https://www.youtube.com/watch?v=VQoQhDXeT_I
|
Nu cumva Bugattiul este limitat? Tu ce zici ? :D
|
daca ar fi sa am banii aia nu mi-as permite sa o scot din garaj
|
Cat costa inmatricularea in ro in aceest moment pentru un bugatti?:) destul de mult
despre masina asta ce sa spun :arata destul de bine dar totusi la design mai mult imi place "vechiul" model |
Quote:
|
Chiar credeti ca isi face cineva care isi permite o asa masina griji referitor la inmatriculare sau asigurare, sa fim seriosi
|
Quote:
OnTopic : o sa se gaseasca destui doritori si de aceasta masina .. cum sa zis si mai devreme .. au investit acum in tehnologie ... o sa o construiasca cu costuri mai bune ,nu ? si ce e 2.5 milioane de euro ... miliardari lumii trebuie sa cheltuie banii ... pana la urma avem in romania 2.. sau 3 bugatti .. cate veyroane avem :D ? |
In jur de 5-6 cam asa stiu :D
|
vaaallleeuuu :)) si zice lumea k suntem saraci :oops: romanii in general ma refer.. las` k o sa vedem la anu` in parcare la REX din Mamaia ;)) .. anu asta au venit cu slr`uri .. park erau 3 intr`un video care l`am vazut pe YouTube ... la anu poate vedem 2-3 veyroane :)) si oare cate Maybach`uri :shock: ...
|
bai o costa cat o costa de putere daca fac la fel cum au facut cu veyronu sa il limiteze nush c poat iesi dar arata super.Sincer nu cred ca o sa fie street legal:d
|
motorul veyronului are vreo 122si ceva de cai dar l-au limitat ca sa nu dea nebunii dupa el pana il rup
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning