![]() |
Re: BMW Civic (!?)
Quote:
|
daca ii mai faceau ceva il transformau in kitch
|
Quote:
|
un mare c***t
|
o masina facuta de o firma de tunning, care vrea sa-si arate "valoarea".. Si multe chestii care nu-si au rostul pe masina.... Banuiesc ca nici nu se circula cu ea.. :)
|
urata masina....singurele lucruri..sunt jentile usile si culoarea....care imi plac la ea..in rest un mare .......:no::no:
|
mie imi place, mai ales boxele alea din spate:D
|
e urata ma ... e prea exagerata ... numi place ... de parca ar fi la pimp my ride ca numa aia mai fac tampenii din astea... ecran lcd pe bara din spate ...n'are nici un sens
|
e naspa din punctul meu de vedere ,fiecare masina are farmecul ei dar nu mi-au placut niciodata imitatiile astea
|
E cea mai mare aiureala. Sincer. Cine si-a dorit vreodata sa aiba o imitatie de BMW? (inafara de soferii nostrii cu Dacia MPower :lol: ).Oricum masina clar e numai de showroom.
Prea multe lcd-uri, prea impopotonata, prea exagerata....e the bride of frankenstein. |
aiurea....cu banii care i-a bagat in ea isi lua un seria 5 bun....si mai ramanea si cu civicu`...dar nu toti gandim la fel ...poate omu chiar isi iubeste masina asa de mult :)))))).....oricum mie mi se pare o mare prostie
|
Kitch..zik eu..cum sa transformi un civik intrun bmw?:)))
|
Quote:
|
la naiba!!!sa vezi si sa nu crezi...O.Z.N style ;)
|
au stricat imaginea hondei cu asa o masina.cum sa vrei sa faci dintr-o honda bmw?good! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning