![]() |
Re: Radarele si locatiile lor
Astazi i-am vazut pe Bulevardul Decebal in Deva, in drept cu cladirea aceea inalta ce va fi consiliu, primarie .. etc. Le-am facut poza dar nu am apucat sa o descarc.
|
1 Attachment(s)
la vanatoare pe titu maiorescu... castravetele de pe scaunu din dreapta se uita urat la mn :oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
S-au gasit si ei sa opreasca doi amarati cu doua dacii toate mancate de rugina, cred ca vroiau sa-i intrebe daca au Euro4 :lol: |
ce camuflatzi stau acolo intre masini... :twisted:
|
Masinile is camuflate :),pe niciuna nu scrie "Politia Rutiera",pana acuma n-am mai vazut de la circulatie in masini normale adica pe care scrie doar "Politia",din cate vad una dintre ele nici macar pe spate nu mai are inscriptionarile normale.
|
Quote:
|
Mai nou si rutierii din Hunedoara circula doar cu inscriptia "politia" pe logan,i-am vazut eu azi
|
Sa-i *** vedeti ca e un Logan rosu cu nr. MAI care are radar si sta la ciupeala.
|
Quote:
ce ai patit de esti ofticat ?..ai luat radaru :shock: |
Pe cuvant ca ati innebunit cu totii;) Logan-ul rosu cu numere de MAI e de la CCO si nici pomeneala de radar pe el:lol: Astea sunt inventiile unui idiot care le-a imprastiat prin presa. La noi in judet nu este nici o masina camuflata de genul asta...vraji:!: :!: :!:
|
Quote:
|
Era la Santuhalm cu Skoda de la firma si pe aia este detector si crede-ma ca facea ala ca toti draci si Loganul respectiv era pe marginea drumului cu un militian in el. Am presupus ca e radar.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning