![]() |
Re: Masina mea : Astra GTC, white like ice
cam scumpica .. :P orikum arata destul de bn
|
2 Attachment(s)
As fi vrut sa nu dau nici un ban pe ea ....dar ...asta e acuma .... :)
Cateva poze cu ea ..... |
5 Attachment(s)
Am mai urcat cateva poze:)
|
arata bine, cand e curata :P sa ai grija de ea !
|
1 Attachment(s)
Un filmulet ...facut de mine :) sunt si eu la inceput asa ca nu aruncati cu pietre ..... , sau aruncati dar sa fie mai mici asa sa ma pot ferii ..... :) vizionare placuta ....
Le-am urcat pe youtube dar nu am voie sa dau ...copy/paste ...ma gasiti pe youtube , e suficient sa dai search "GTC white like ice "...... o sa mai fac ... filmulete .... |
qum se numeste mel de pe fundal plz :P
|
Cine canta si cum se numeste melodia din clip????
|
am gasit.....Spit....Falling...
|
the song name - > Spit - Falling
|
da , mc :* ap , frumusel filmuletu
|
pacat ca pe gtc alb nu se poate pune Opc line 2 pack sa ai bara cealalta si interiorul ala de vis cu volanul si schimbatorul , aveai deja decupata si bara pe spate dar asta se poate face , bafta si , de ieri este si una in craiova la fel numai ca e de 1,3 , dar e de forma ca nu ii trebuie motor dar arata superrrrrrrrrrrr
|
initial OPC line 2 ..era , cu scaune recaro cu tot tacamaul ...numai ca dealerul mi-a stricat tot visul ...."alb nu merge cu opc line 2" .... ....
|
misto ........sa o stapinesti sanatos ...da incearca niste jante pe 18...si cromate daca se poate
|
cel mai bine unui gtc ii sta Alb ... :|
desii nu-mi plac masinile albe, trebuie sa recunosc, GTC-ul alb, este superb. si rosu arata bine, dar albul e culoarea ideala. foarte frumoasa. sa ii pui folii negre si ar fi foarte frumoasa. |
6 Attachment(s)
-Masina a ajuns la 8000 km facuti din Februarie pana acuma .
-Merge perfect nu am ce sa-i reprosez ..... -Am avut si "peripetii" cu ea ....ca de traim in romania ...si asta ne mananca tot timpul ... am gasit`o cu un picior in aripa ...s-a rezolvat ...am schimbat aripa spoiler .... asta e .... bine ca s-a reparat si ca nu a fost nimic mai grav . -Modificari inca nu am avut timp sa-i fac ....prima chestii ar fii geamurile care pe langa faptul ca schimba look-ul masinii mai opreste si din UV astea de 30-38 grade .....care ne omoara in ultimile saptamani .... -In rest am mai atasat cateva poze .... din intalnirile GTC-istilor de noapte , apropo cine are GTC si vrea sa se bage la o plimbarica ...noaptea ... sa ma contacteze .... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning