![]() |
Re: PROJECT F151 - Se anuntza Ferrari Suv in jurul anului 2010
Sper sa nu faca aceasi greseala pe care a facut-o Porsche cu hidosenia de Chayene si sa scoata primul Ferrari urat !
|
Quote:
mare pacat se face cu istoria unor marci de masini sport, "e foame de bani, baieti ..." si scot asemenea modele! astept ferrari tdi.. :)) |
mai baieti...alea nu sunt fotografii oficiale...voi chiar credeti ca designerii de la ferrari daca o sa scoata acest SUV, o sa imbine pur si simplu 2 jumatati de la modele deja existente? Fereasca...
Eu sunt fan Ferrari...si sincer mi se pare ciudat tare ca o sa produca un SUV, oricum sper sa iasa ceva spectaculos. FORZA FERRARI !!! |
Quote:
tu glumesti nu??? oricat de ambitios ciudos carcotas ai fii...n ai cum sa zici ca cayennu e o masina urata.. daca tu la varsta ta zici ca cayenne e hidos...inseamna ca nu te ai atins in viatza ta de o masina mai "scumpa"...defapt SIGUR nu sti ce inseamna o masina de lux...daca cayenne e urata boxter ce e? |
n-am cuvinte...+ ca pretul nu este rau deloc..totusi FERRARI ;;)
|
Totul se rezuma la bani.
Daca Ferrari scoate bani din acest proiect, atunci il va face, fara a avea remuscari ca nu respecta traditia si alte shit-uri. Chestia asta cu traditia e vrajeala, totul se rezuma la bani, inclusiv in lumea auto. Nu degeaba a facut Ferrari niste modele break si alte modele cu 4 usi, pentru sultanul/seicul nu stiu care, un nea caisa cu mii de masini in garaj, caruia i-ar trebui cativa ani ca sa mearga cu toate, cu cate una in fiecare zi. |
Quote:
|
Quote:
Banii au ajuns sa ne innebuneasca pe toti. Recomand pentru tratament documentarul Zeitgeist, "o data pe zi, inainte de masa". Poate asa o sa cascati ochii la ce se intampla in jurul vostru cu adevarat. |
frumos SUV deci o sa aiba sigur vanzare si pretu e mic pt un Ferrari si e o idee noua ,cine se gandea k scoate Ferarri SUV :)
|
mai tare decat cayenne-ul!;)
|
E cam acelasi lucru ca o femeie cu CUC...
|
de ce spui asta??/. ....... toata lumea e contra ..... pana o sa treaca cel mai tare suv lux pe langa voi shi o sa trepideze asfaltu in juru`lui shi toata lumea o sa intoarca capul dupa el........ eu as zice sa nu fiti rautaciosi si sa asteptati foografiile oficiale ........ ferrari e un brand mare.... care e problema daca fac un suv????? ......... sunt obligati sa faca doar masini sport?....daca fac un suv asta nu inseamna k o sa se apuce sa faca ca dacia din acelasi model si pick-up shi cabrio shi sedan shi break shi tot ce vrei..... linistiti-va ......... ce o sa faca ferrari o sa arate bine ......... din atatia zeci de ani avetzi vreo plangere pentru nu model ferarri??.. oricare...este vre-unul care sa nu va placa??
|
e ca si cum coca cola s`ar apuca de facut burgeri. pai eu cand aud de coca cola la un singur lucru ma gandesc.
asa si de ferrari cand aud ma gandesc la un coupe super sportiv si deobicei rosu. si asa ar fi trebuit sa ramana |
Quote:
|
...nu arata rau deloc si sigur o sa fie ceva reusit(oricum de la pozele astea pana la ce va fi in realitate e cale lunga)...iar rival pt porsche cayenne nu prea are cum sa fie deoarece pe ************ pretul estimativ este de 200.000 euro deci cam dublu decat porsche
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning