![]() |
Re: incepator, dar cu ganduri mari
facem schimb ? iti dau eu de la r18 TD 4x4 ? :lol:
|
no10x ;) probabil dc aveam kef de muuunca incercam o tractiune spate pe un break k sa nu mai scurtez cardanu , da mi-e leneee
|
multumesc pt oferta dar nu vreau sa schimb motorul, o sa ii iau putin din chiuloasa, un carburator...bla bla bla... si benzina...si la drum...
|
3 Attachment(s)
e de 1.4 scoate 15 sute, sari cu banu si e a ta , 71.4mm, simeringuri la supape noi, scaune refacute,largit cu biaxul admisiile si evacuarile.(e montata pe masina merg zilnic cu ea, mai e cineva interesat de ea care vine primul e a lui)
40 de lei galeria de dublucorp daca te apuci de chiulasa te costa relativ putin, planatul eventual un pik de lucru la etanare, si daca faci tu lucrarea (demontat-pregatit chiulasa pt planat ) daca ai unde face planarea in bani putini scapi cu vreo 50 de lei(dc ai noroc) daca le faci pe bani ca un simplu client fara sa stii pe careva sa iti ia mai putin s-ar putea sa depasesti pretul kre il vreau eu pe jucarie, vezi kt te costa prima data. |
eh .. voi deja sa`i luati masina ... sau stiu eu ce vreti .. :))
|
Quote:
|
74.6 sau 74.4 nu mai stiu exact oricum putin peste 74, cand te duci sa planezi chilasa la o planare in mod normal se ia cam 0.4
a trebuit sa polizez furca de la alternator ca se proptea in bloc si nu puteam strange chiulasa |
Quote:
|
sfatul meu e sa te duci in ***** matii acasa, sincer nu fa nimica la asa ceva
|
:weirdface nu ti se pare un pret bun pt un motor complet cu toate accesoriile? cauta pe la parcurile auto, daca ai noroc il gasesti in banii astia si probabil fara accesorii, sa nu mai vorbim de *ola acte
|
:censored: stem oameni mari nu prea mai incapem la origini:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
trebuie sa se bage fiecare cumva in seamna ... mai bine nu`i luati voi in seamna .. sa vb singur .. voi vedeti-va de treburile voastre ... bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning