![]() |
UMF
Daca tot ce intelegi tu prin tuning e sarma ghimpata la motor, si daca la tine Bras e firma de tuning, atunci iti propun ca atunci cand ajungi langa mine la UMF la semafor sa-mi aduci aminte sa trag frana de mana, sa nu fie prea umilitor... :twisted: . Apropo...daca tu ai patit sa-ti sara uleiul pe parbriz, inseamna ca ai uitat un mic detaliu...busonu' de ulei si chestia aia mica de tabla de-i zice capota :arrow: P.S.: te-am facut cumva si nu stiu sau de unde stii pe unde-i dau ? :?:
|
cand vrei tu facem eu am 2 masini cu care vrei tu ma dau contra daciei tale astra (75 cp) BMW (175 cp) cu bmw fac si cu spatele :)
numai stie omu de gluma:)) |
ma bushit rasul cand am citit:
trag pana imi da afara uleiu' din chiulasa , si de cand ma urc in ea numai sa stau undeva pe langa nu ma gandesc sa nu sara si vreo biela ceva PS :vezi ca e in ziar un motor de 1,6 de renault 12 gordini de 116 cp de vanzare pune-l pe ala si mai discutam de liniute.... |
ma bushit rasul cand am citit:
trag pana imi da afara uleiu' din chiulasa , si de cand ma urc in ea numai sa stau undeva pe langa nu ma gandesc sa nu sara si vreo biela ceva PS :vezi ca e in ziar un motor de 1,6 de renault 12 gordini de 116 cp de vanzare pune-l pe ala si mai discutam de liniute.... |
Re: Modificari motor de dacie 1.4
Mai ai bemvu' ala de 175 de cai ? Eu am lasat Daciuta alor mei si mi-am luat una buca Scirocco auriu. Probabil o stii. Daca mai esti disponibil, poate facem o liniuta. La asta n-ar trebui sa mai sara uleiul pe parbriz...
|
eu nu cred ca e bine sa investesti bani in ea
|
sper ca ai observat ca ultimul post e din 15-08-06 ...
|
Se potriveste carurator de golf 1 mai ales de pe cele rabbit de 1.6
|
@Mirceadopovecz: nu stiu daca ai observat dar ultimul post a fost facut acum 1 an 2 zile si 1 minut!
|
Quote:
|
asta e topic din 2005....crezi ca mai intereseaza pe cineva?
|
mai stii :p , poate intra curiosu si isi mareste cunostintele :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning