![]() |
|
cea mai tare daciepacat ca e break 8)
|
Pacat ca nu e Dacie si nu e din Romania. E Renault 12 din Argentina.
|
dap, mam convins si eu .. e renault 12 break din Argentina ... pacat :(
|
era clar ca e prea bine sa fie o dacie...
|
am si eu cateva intrebari:
de unde sunt pozele??? (ma refer la cel care le-a facut nu la site) unde a fost vazuta aceasta Dacie??? il stie cineva pe proprietar??? cam cat s-a investit in ea??? ce motor are??? proprietarul mai are si alte masini in genul asta??? |
abia acum am citit si eu ce au mai scris restul....... pacat ca nu e la noi
|
lol!! :lol: :lol: :lol: 3
imi cer scuze,da nu aveam de unde sa stiu...adica linku l-am primit si era un forum romanesc...da chiar nu mai stiu care... :?: in fine...masina arata bine zic eu...prea bine pt un renault 12... :lol: pacat ca e tocma in argentina...da cine stie...poate ia careva initiativa si pe aici...sa nu mai vedem kitch-uri cu stickere nike,cu 3 eleroane s.a.m.d... :wink: |
e reusita masina ... chiar daca ar fi fost dacia ... ca, cam tot unai zic io ren 12 cu dacia ... aproape, numa marca difera :roll:
|
e tare masina. mishto si culoarea; zici ca au luat-o baietzii de la PIMP MY RIDE :lol:
|
Draguta masina........o dacie chiar reusita dar acum vine intrebarea chiar merita sa bagi atatia bani intr-o dacie(renault 12)? Si da.....chiar pacat k nu e la noi asta....in fine mai asteptam dar dupa cum ziceam nu cred k ii convine cuiva sa bage o suma atat d mare intr-o dacie...k incepi sa modifici....si sa tot modifici.....si cu ce ramai.....cu caroseria...care e de ***....
|
oooffff pacat ca nu e dacie si nu e din romania.......da oricum arata bine
am crezut ca o sa vad asa ceva in romania dar mai am de asteptat.respect |
mda... ma miram eu sa fie dacie.... si sa aiba botul asa de mare....
oricum este frumoasa rau.... pacat ca sunt poze putine si micute :( |
bine da' nu ii dacie
|
poate sa aproximeze cineva cam cat s-a bagat in ea? :yes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning