![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
6 Attachment(s)
Salut Claudiu aici, de azi am fost acceptat in clubu' ShadowCrew. Abia ajtept sa fac diferentza :)
|
4 Attachment(s)
Un nou membru sper ca va place masina:D
|
marpfa :D8)
|
Bafta cu noul club;)
|
Ms fain sa fie....daca vrei sa ni te alaturi esti binevenit
|
Quote:
|
aaa stai.....tu consideri ca ii facut chitch???da poate o exaxerat putin cu toate oranamentele pe spoileru din fatza dar asta se va schimba iti promit:D
Dar tot nu inteleg ce ai cu capota care dupa parerea mea ii frumoasa mai ales cu airbrushu ala |
Quote:
|
ms fratilor de urari si sa fie bafta din belsug si la voi
Sa ne vedem cu bine prin vara cand incep showurile sa stam si noi la un pahar de suc ca bere nu e voe:P |
Dupa o lunga absenta ,am mai intrat si eu pe aici!Bafta cu clubul si sper sa faceti treaba buna!
|
Quote:
|
bafta si la cat mai multe cupe ;)
|
Ms fain....
Am si eu o rugaminte la voi.....Ce sa imi pun ca subwoofer??? KICKER sau HIFONICS |
Quote:
|
Quote:
Daca ne acceptati, LOGtuning e pe aproape, asa cum am vorbit astazi. Vrem sa ne implicam in activitatea cluburilor, pt a aduna o gasca mare de masini pe la expozitii. Tot anul trecut am fost singuri si au ras clujenii, oradenii, aradenii, ... de Timisoara. Incurajam si ajutam (cum si cat putem) toti hobistii sa isi faca masina cat mai beton. si, daca ne chemati venim si noi la intalniri |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning