![]() |
Re: Audi R8 Diesel
Quote:
super tare:lol: :lol: :lol: :lol: |
sigur va avea succes in romania :lol:
|
Stai linistit...nu va face ca tractorasu, sunt convins ca nici macar nu iti vei da seama dupa sunet ca e diesel la relanti ;) In plus de asta, de ce nu diesel ? performante notabile, consum extrem de redus....:)
|
deja motoarele noi de la audi nu prea se mai aud a diesel
|
am o rugaminte: disputa dv pe topicul asta sau pe oricare altul trebuie sa indeplineasca 2 conditii:
1) sa fie on-topic(adica sa aiba legatura cu audi r8 diesel, in cazul de fata) 2) disputa nu trebuie sa implice atacul la persoana, ci doar ideile/informatiile/cunostintele dv. referitoare la subiect din pacate disputa legata de r8 diesel s-a transformat intr-o mocirla. va voi urmari postarile pe forum, si daca o sa observ ca o sa pastrati stilul acesta, va voi bana userii, fara nicio suparare. later-edit: am sters 32 de posturi numai astazi. o sa mai sterg, atat timp cat va fi nevoie, si voi da cartonase in continuare, pana va intelege toata lumea ca aici discutam strict la subiect, despre audi r8 diesel, pro sau contra, dar fara injurii, si fara atacuri personale. si deasemeni, fara postari stupide de genul, da, nu ,deacord, super, etc |
|
DIESEL POWER si de ce nu iar consumul de 10L(mediu) la 100 :shock: bv lor
|
PENTRU zGb.
******UN MOTOR W12 ARE 4LINII DE CATE 3 CILINDRII (PISTOANE) CARE SUNT ASEZATE IN "V" 6 SI 6 FIECARE 6 ASEZARE ASIMETRIC (GEN VR6) IAR UN V12 ARE 2 LINII A CATE 6 CILINDRII ASEZATE SIMETRIC. MI SE PARE NORMAL SA INCAPA CA ESTE LA 1/3 DIN DIMENSIUNEA IN LUNGIME-A V12. |
|
nu inteleg de ce au facut tdi-ul mai frumos ca R8-ul pe benzina... :(
|
Foarte ciudat, o masina ce se vrea exotica sa aiba motor diesel. Nu sunt deacord cu asa ceva, mi se pare total nepotrivit, e ca si cum te-ai imbraca la costum si pui adidasi in picior.
|
frate are 500 cp shi 1000nm
|
nu ganditi bine.incercati sa vedeti dincolo.ce conteaza motorizarea cand masina poate ce poate.
Ma jur ca daca maine ar scoate astia un R8 electric care ia 100 in 3s nici nu m-as mai uita la ala pe benzina sau Diesel ;) |
https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/62811-audi-r8-v12-tdi-concept.html uite aici celalalt topic cu cateva date oficiale shi fotografii
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning