![]() |
capota fatza e reusita dupa mine spatele in schimb nu prea (acuma nu stiu daca chiar se putea face sa arate ma ibine si din spate)
verdict merge-reusita |
...
|
Frumoasa dar cred ca daca erau stopuri de ursuletz cred ca arata un pic mai bine.
|
...
|
imensa spoiler fata cu o imensa plasa care eu zic ca nu da bine pe spoiler ala si parca are prea mare deschizatura formeaza acea gura sau plug nu stiu cum sai zic nu ai pus si tu o poza cu spatele sa vedem ce e si pe acolo , ma mir cum de nu lai ciobit pana acuma ce faci cu bordurile cu gropile ? din ce e facut ?
|
Sa o vezi la iarna cu ce carton o sa umble in bot!
respect pt munca depusa |
hehe, asta-i masina lu gogu (gog, doh). e foarte misto facuta, mai ales manerele inchise de la usile spate si finisaju aripilor. jante pe 15\" (daca nu ma-nsel) cu 4 prezoane, evacuare 2 cai (care si merg). e adevarat ca spoileru asta fatza, cu plasa aia imensa si argintie....mergea facut altfel. :D
dacia albastra e lucrata destul de bine. ar merge repozitionate usile (am vazut intr-o poza ca nu se asaza ca lumea) si folosita plasa neagra in loc de cea argintie. linia aia lucioasa nu da bine, probabil ca a avut motivele lui omu. |
1 Attachment(s)
am gasit pe google asta :arrow: :arrow: :arrow: cum vi se pare?mie imi place
|
mai misto a lu' gogu' :)
e mai putin incarcata...:) |
super tare chiar presupun ca e unicat in RO
|
tare. :shock:
|
e ceva de capu` la dacia cabrio.....mi se pare k e facut dintr`un papuc :lol:
|
chiar este facuta dintr-un papuc nu se ti se pare :)
|
imaginatzia omului nu are limite ... o sa vedem nova facuta VAN :lol:
|
inedita dacia cabrio.chiar daca nu are mai nimic ea daca pui putina muzica frumoasa bag mana in foc ca lumea va intoarce capul si invioasii vor manca ..... :oops: asta e.numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning