![]() |
Re: Golanu meu
imi place cum l-ai incaltat ;)
|
e foarte misto....;) va rog intrati si p la mine sa va dati cu parerea? 10x
|
ehh .. vrem si un filmulet cu toba .. cum suna .. dar si in sarcina nu doar pe loc te rugam frumos ;;)
|
Quote:
|
gata fratzilor numai este GL-89-MKY...sa dus....:((:((
|
Foarte frumos lucrata, dar fara eleron. Toba e marfa, si se potriveste, iar culoarea e cum nu se putea mai buna. (nonculoare de fapt..)
|
a fost frate frumos acuma e vraza .....
|
luni seara am facut accident...e praf masina ...a venit un baiat de la servis dacia...mi-a spus ca numai din ce vede el reparatziile incep de la 150 de milioane ...casco nu aveam la ea ...
|
sper ca nu ai patit nimic, masini sunt destule.
insa sunt intr`o dilema, loganul negru din poze b 39 utb era actuala gl 89 mky? poti totusi sa explici ce s`a intamplat daca se poate si cateva poze cu masina in starea actuala? asta daca nu te deranjeaza bineinteles. |
fumos golanu si cu bu gust facut ams i eui o intrebare cat te-au costat jentile
|
Frumoase jantele! exact ca ale mele!
|
si cat te-au costat
|
jantele mau costa 500 de euro ...acuma vreau sa le fac si sa le vand ...am inteles ca se fac la braila ...dar sa vad acuma ....
|
si faza cu numarul .....facusem pozele inaite cu cateva zile so inmatriculezzz..ce ghinion am avut si eu ..nici macar nu am gasit numarul care il vream...eu vream GL-89-MKYsi am gasit numai GL-98-MKY...eiii..oricum nu conteaza asta aveam planuri mari cu ea ....vream sai pun arcuri ...cu cip tuning neoane ,aveam mai multe in cap :(:((
|
3 Attachment(s)
asa arata acuma :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning