![]() |
Re: Lucrarile Mele DooM
mam grabit sa scriu k avea mcva treaba :P am folsit 4 plane d lumina (vray) multiplyer 2 la fiecare .... 1 plan deasupra perpendicular p masina .... 2 plane perpendicualre asezate in fata/spatele masinii ... si alte 2 plane siturate lateral la un unghi d 45 d grade .....
si forumu este http://www.smcars.net/forums/index.php |
o ora max:lol: , iti zic eu ca o sa dureze dublu sau chiar triplu randarea finala.
Redu turbosmooth-ul |
il am la 3 ... si daca il mut p 2 anumite zone or sa arate teribil d rau :|... dar sunt sanse sa fac renderu p un pc al unuia din afara (cva p la 5000 din cate am inteles 8 gb ram ...)
|
te complici prea mult...daca erai mai atent la modelat;) nu mai aveai nevoie de compu altuia..tu ai un comp cu mult randament..trebuie doar sa stii sa il folosesti;)
|
nu mha ... da' or sa se faca niste rendere q mai multe masini in acelasi cadru pentru acelasi concurs ...
|
2 Attachment(s)
un mic update ... si o puza d 2 sapt :( ...
P.S. ma poate ajuta cineva q niste poze cu jenti cu un design mai "interesant" da' bune p post d "blueprint"? :) |
wai deja e prea incarcata masina....inca un pic si dai inspre kitch ...adik is chiar prea multe chestii...gen nfs
...jenti nush :p ...cauta pe google poze si t inspiri din c vezi si faci un model propiu....da laso mai usor cu tuningu k e prea incarcat...in rest...destul de bine modelat |
pai atata ... nui mai fac nik ... ii mai fac usa d la portbagaj ... eventual niste jenti 5 spite sau un design mai diferit ... si apoi fac accesoriile .. oricum nu vroiam sa fac cva prea detaliat la tuning sau amsiana .. pentru k nu am nevoie d poly in plus k nu cred k ar suporta pcu daca mai adaug si armamentu p ea :D
|
2 Attachment(s)
un update ... speram sa o termin week-endu asta ... da' la qm ma "lovit" boala .... d'abea ma ridic din pat ... oricum trecand la masina niste commenturi ar fi apreciate
|
cum ai ajuns la carmageddon? :lol:
|
pai e pt un concurs cu cele mai ciudate ideii:))
|
eh .. cum a zis si frost ..un concurs ... tre facuta un vehicule d teren bun k ofensiva si defensiva contra la mortii vii :)
|
pai doom...dar daca se agata vreun mort de portiera ..?? atunci ce faci..ca acolo e un punct cam slab :lol:
|
o sa pun si acolo niste bari d protectie ;)
|
2 Attachment(s)
gata cu modelarea ... mai tre daor texturarea p care sper sa o fac in week-endul asta ... daca am chef :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning