![]() |
Re: Fiat Coupe
tare frumoasa e culoarea fratioare cand am timp tre sa ne intalnim neaparat sa o vad , partea mai naspa e ca nu este inscrisa cine stie cat iti iei pe ea...cat despre tunat fie ca e 20V Turbo sau 16V Turbo performante bune tot are si nu necesita neaparat tunata dar da este mult mai simplu sa fie turbo din fabrica , sa speram ca se rezolva ceva cu taxa de prima inmatriculare nici nu stiu ce au mai vorbit astia :|
|
Sa speram...
|
:D Ai dreptate...masina arata chiar bine!Bafta la vanzare si sper sa ramai tot la "italience" dar mai "focoase" asa cum ai zis ca iti doresti.Cand vrei sa iti iei un 20 V poti sa ma anunti ca poate te ajut eu cu unu in stare perfecta.Numai bine
|
Cum o vand pe asta te anunt.
|
frumusica foc masina, bafta la vanzare.Eu n-am ce face, trebuie sa ma descurc cu 1.8-u la tunat:))
|
jimmy ce faci bai fratelo te descurci cu 1.8-u normal ii pui doar o turbina si o resoftare si ajunge :)) intra si tu pe mess :D tre sa-ti arat ceva neaparat
|
Chiar Nu Mai E Nimeni Cu Fiat Coupe Pe Aici Fratilor?
|
Ai dat Coupe-ul?Daca nu poate ne vdm in victoriei sa arunc si eu o privire!Am si pe unu care ar fi interesat.Daca ai chef sa zici,Eu cred ca ma duc diseara pe acoolo si poate ne vdm.Ceao:D
|
abia acum am vazut mesaju tau; da, il mai am; tot de vanzare este; unde in victoriei? ca as veni si eu! da-mi un nr de tel, ca sa am pe viitor... al meu e 0721.65.17.75
|
in victoriei in parcare acolo!Eu ma duc pe la 9 jumate 10 asa.O sa fiu pe acolo un timp.nr meu e 0727547446.Daca e poate treci pe acolo
|
N-am avut cum sa vin aseara din pacate..., dar ne intalnim noi odata si odata... (ti-am zis ca de-abia astept sa vad gtv-ul); poate diseara daca ai timp, pe la un 10, 10 fara ceva. (eu ies de la munca pe la 9 juma, si trec pe acolo prin victoriei). Si poate il iei si pe prietenul ala al tau interesat de masinuta mea. Sal
|
Oky, o sa fiu si eu pe la 10 prin victoriei!
|
am si eu vreo 3 fiaturi coupe dintre care 2 sunt 20v turbo cu frane brembo, referitor la partea electrica nu am avut nicio problema pana acum.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Salut, am revenit; de data asta insa cu o alta masinuta: Fiat Coupe, 2000 cmc, 16 v, turbo, 225 CP. Masina e din 1996, are 100.000 km reali, si e impecabila! Nu am nici o nemultumire legata de ea. Si cateva poze cu ea:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning