![]() |
Eu vad parca joystick-ul ala si la mercedes. dupa cotiera.
Sunt sigur ca o sa o cumpere lumea .... nici eu nu as refuza sincer masina ... cel putin la interior ..... pare confortabil. :shock: |
Eu i-am facut volanul :D
|
1 Attachment(s)
farurile din spate zici k sunt luate d pp maybach si puse pe S ......si seamana si cu loganu ala :twisted:
|
Re:
Quote:
|
fatza de actuala serie 7 de la BMW asta e praf...
nu stiu de ce au furat atatea linii si elemente de design aiurea asa... cand modelul anterior era frumos putea doar sa ii faca un face-lift asa subtzire nu cum l-a facut pe asta... la seria 7 s-a facut un face-lift da cu bun simtz adica nu cum a facut mercedesu din s-classe a facut CLS ca parca bate un pic spre CLS e prea rotunda... |
este un lucru perfect normal ca Mercedes sa aiba bordul mai frumos decat cel de la BMW...deoarece au avut atatia ani la dispozitie sa`i analizeze punctele slabe..acel \"buton\" de la Mercedes de pe mijloc...este tot un joystick ca la BMW pt sistemul lor de navigare :)
deci in concluzie... + Mercedes : bord reusit - Mercedes : lipsa de originalitate + BMW : pt originalitate - BMW : parca e prea colturos chiar si asa...cel mai mult imi place cel de la BMW...din punctul meu de vedere arata mult mai bine... |
cei de la AMG au declarat ca vor scoate un motor nou pt S 55 AMG cu peste 700 cai o alternativa la Maybach 57 S , Bentley Continental Flying Spur 560 hp
|
masina va fi prezentata sambata la ora 11(parca) in emisiunea ProMotor(ProTv)
|
bordurile nu dis=fera tare mult dar pt a fi totul complet trebuia sa se bage si ferarri dar si lamborghini fiecare cu cate o piesa sa fie masina nr I :shock:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
mdeah...a fost o mare tampenie prezentarea masinii...ca de obicei cei de la ProMotor au prezentat doar punctele forte ale masini (nivelul ridicat de tehnologie) dar au uitat sa mentioneze lipsa de originalitate a design`ului si asemanarea cu BMW Seria 7 si Maybach...au spus ceva despre bord dar au fost numai vorbe de bine...ce sa zic...shit happens :)
P.S. ms sil4tuning pt filmuletz :) |
4 Attachment(s)
am o nedumerire ! cum naiba motor V8 pe S 55 AMG cand io stiam ca e V12 ?
|
tot timpul a fost v8,5439 centimetri cubi si 500 de cai putere.si cel de pe slr e tot v8.alea de pe sl 65 amg sunt de 5980 centimetri cubi si 612 cai.
|
dap
aham , exakt ce zice toata lumea : a furat elemente de la seria 7 , si se arunca in partea cls-ului
offtopic : este primul meu post ... sper sa fie intr-un ceas bun :peace: |
Re: New Mercedes Benz S - Classe
eu apreciez designul noului s...
l-am studiat indeaproape... intr-adevar, nu am senzatia ca raman fara respiratie, ca la alte modele, dar arata foarte bine... prea putin imi pasa ce au copiat si de unde, puteau lua si de la volga, important e ca rezultatul e placut ochiului si senztia pe care ti-o da e pozitiva... sa nu fim mai catolici decat papa... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning