Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Cum ati aflat de www.4tuning.ro (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/6183-aflat-www-4tuning-ro.html)

GolfuletzS 24-06-05 23:00

eram la un internet cafe si aveam ceav treaba si la vecinu meu eradeschis situ 4tuning am ajuns akas si toata ziau stateam pe 4tuning forumul cateva luni mai tarziu

RollerMAN 25-06-05 16:47

Mie mi-a spus un prieten de acest site de mai multa vreme si mi-am facut si user atunci pt forum dar o vreme nu prea l-am mai vizitat dar acum m-am intors......si sunt atatea discutii k nici nu stiu de unde sa incep....am multe de recuperat.

Yonut21 25-06-05 23:14

Eu am aflat de la tine TND-TEAM... doar suntem vecini. Acum de cand am IT stau toata ziua pe 4TUNING... Oricum eu zic ca e cel mai tare site de tuning din romania.

AleXXL 06-07-05 00:47

Dupa Crazy Tuning Show III
am aflat de 4T...
nu mai stiu de la cine...
parca erau afise pe masini pe care era trecut si 4tuning....nu mai tzin minte exact...
user pe forum mi-am facut dupa 1 sapt sau 2 (cred..) :))

EvLSant0S 06-07-05 01:24

si dupa cat timp ti-ai luat ban donhackere ? =))

blowwind 06-07-05 11:50

hmm..parca 1 saptamana :) din cauza \"luminitzelor\" de pe CTL :D si a ceasurilor

AleXXL 06-07-05 16:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
si dupa cat timp ti-ai luat ban donhackere ? =))

dupa 5 luni :wink:

minirally 06-07-05 18:56

la mine..a venit fratimiu akasa,kand a aparut site`u,sa-si vada masina la galeria photo..si am intrat pe el,atunci a fost ``prima oara``.insa pe forum,nu mai tin minte cand..si..de ce :lol:

Alexutzzz 07-07-05 03:24

hehe cum zica AR((BMW gooogle tata am dat sa caut nush ce spoiler parca sau nush ce la masina si mia gasit la una tunata in anunt zicea spoiler nushc e firma xxxxxx. heheheeh si de atunci am ramas ma uitam pe site forumu tarziu rau l am descoperit :P ce am cautat pe el dreaq stie

EvLSant0S 07-07-05 03:29

da.. si noi ne intrebam ce cauti pe aici ... :P
iar u minirally ... ai intrat ca erai subiect de discutie :) :P

Gratzian 07-07-05 07:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
La inceput site-ul era numit 4tuNNing ! :lol: Mi-a povestit cineva vechi in domeniu.

niciodata nu s-a numit altfel....
cred ca tine minte gresit...
garantez asta, pentru ca eu am fost nashul...
am avut abia mai tarziu o posibila oscilatie catre curse.ro, dar pana la urma, a ramas tot 4tuning, pentru ca proportia intre cei care sunt interesati mai mult de tuning decat de curse este de 3/1
daca sunteti interesati, mai am si alte statistici interesante...

a, apropo, nu am avut niciodata banner pe nici un alt site, probabil o sa ne punem... cel mult sigla la unele situri pe care noi le-am promovat

minirally 07-07-05 09:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
da.. si noi ne intrebam ce cauti pe aici ... :P
iar u minirally ... ai intrat ca erai subiect de discutie :) :P

dap,pe forum.. :lol: merci k mi-ai amintit.. :D

BIZ 07-07-05 10:32

dupa cursa de anu trecut de 1 mai ..... intram doar pe site sa iau filme si poze, cand de`odata ma vazut Forum :)))) si am zis sa vad ce`i aici :idea: ..... este primul forum pe care mi`am facut si user :)) si acum imi aduc aminte la ce am vrut sa postez prima data ........ era un topic cu \"muzica pentru masina\" ....... dar nu am mai postat ca multe dintre melodii erau deja :weee:

CataNOS 07-07-05 11:54

dupa o cursa (i)legala am aflat d la un prieten k se discuta p forum la 4tuning. Mi se pare k primu` meu post se referea la turnatori (fascistii naiba).
Ma folosesc d acest post k sa rog p unu` care stie daca se mai fac curse sa-mi dea si mie un prv, sa-mi zica statusul \"activitatii\", k nu am mai auzit nik d chestia asta..

Danke!

annna 28-03-06 19:49

Re: Cum ati aflat de www.4tuning.ro

un amic mi-a trimis cateva curse si mi-a spus ca pe acest site gasesc mai multe. am intrat pe site sa vad cursele si am vrut sa vad daca se vb doar de masini sau sunt si alte toppicuri.

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning