![]() |
Re: inca o dacie 1.4 t
am uitat sa specific axa este de 1100
|
bravo tie sa o stapanesti sanatos masina si turbina.cat mai multe turatii cu ea.inca odata bravoooo
|
Hmmmm.....eu iti propun sa te gandesti la un motor de GTT ,caci cu cel de dacie nu ai sa faci performante prea mari ...ai vazut si u a cedat garnitura..au mai incercat si altii si ........iti urez bafta !!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sant deacord cu voi dar daca vroiam un alt motor imi luam si nu unu de renault imi luam 2000 16 valve de volkswagen care sa pus pe corado si golf nu mai stiu codul lui yntisar daca ai citi mai bine ai vede ca am habar de ce vb iar NightDevil
eu sunt baiatul care a luat carburatorul si galeriile de la voi si puteam sa iau si motoru de 5 gtt care il aveai da sti ca nu am vrut o sa pun niste poze noi cumasinahttps://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=417265&stc=1&d=1169082 748 |
oricum si pe ala las fi facut turbo
|
Nu a zis nimeni ca nu ai habar de ce vb.......ramane sa vedem pe parcurs cate sti....ma refer la evolutia masinii cu motorul asta.....dar crede-ma ca nu faci nimik cu el .....cati cai presupui ca ai acum cu turbo...aproximativ:)
|
toata lumea trebuie sa inceapa de undeva nu vad de ce nu ii recomandati o aprindere decat motoare
|
pana la urma e vorba si de impactul auditiv...dacie cu bov :)) eu unul pt asta as pune turbo nu pt performante pe motor stock :) felicitari pt ca ai facut ceva ce altii blameaza ca sa isi laude propriile masini...spor la treaba...si km multi cu turbo
|
ai mult de munca la ea
|
ultima oara cand am vazut masina nu era gaura aia in capota
|
multa bafta in continuare,nu te lasa impresionat de unele chestii,mult respect.sall
|
sa ne tii la curent cu ce ii mai faci masinii k vad k p aici lumea e mai interesata de un semnal alb sau o bara pt dacie decat de un motor modificat
|
ma bucur ca inca mai exista pasionati! Felicitari si bafta in continuare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning