![]() |
Re: Cum a fost acest revelion?
1 Attachment(s)
a fost demential!! poate cel mai tare din viata mea
din nou am facut cea mai tare poza:p |
Quote:
acum daca nu le dai bani colindatorilor,te injura pe de alta parte eu am avut parte de un revelion mai intim.3 cupluri.mancare buna,bautura la fel,un gratar la miez de noapte si niste pocnitori.cam atat |
5 Attachment(s)
la munte ....
|
revelionu asta al meu ...ce sa zic a fost bun ....am zis sa incerc si alte meleaguri...si am ajuns pe undeva prin Tecuci comuna Cosmesti ......la un prieten de-al unui prieten de al meu :D .......nu am stiut ce o sa gasesc acolo pt ca nu mi-a zis nimeni nimik ....si sa va zic cum am gasit ......VIATA LA TARA frate ....apa din fantana si WC in fundu curtii :)) .....cand am vzt ...nu stiam ce sa fac ...sa plec acasa ...sau sa raman ....si am ramas .....eram acolo de pe data de 29 ....pana in noaptea de revelion plictiseala ....ca asa e la tara ....am fost si pe la o discoteca de acolo ......in noaptea de revelion la inceput ...ma plictiseam ,stateam si beam cu unu ....pana am inceput sa ma ametesc .....dupa care a inceput show`ul :D m-am combinat cu una pe care a m cunoscut-o in seara aia ....am stat cu ea ce am stat....la 12 m-am mai combinat cu una ....spre dimineatza trageam la alta ...din ce in ce mai frumoase ......si na ca am ramas cu cea mai urata pana la sfarsit ...da a fost frumos ca stateam 10 min cu una ......15 min cu alta si tot asa ...si trebuia sa stau pana in noaptea de 2 ianuarie ......nu am mai rezistat si am plecat pe 1 ...vream acasa ....sa mai intru si eu pe net .....deja simteam lipsa :D ....nu-mi pare rau ca am fost acolo .....ca e bine sa mai treci si prin viata de la tara ......si o data demult stiu ca ziceam cu niste tovarasi ....sa mergem o data la tzara frate...sa facem show`uri .....si bine inteles ca nu m-am asteptat sa ajung acolo chiar de revelion ...nu eram pregatit :D totusi asta a fost un revelion mai bun decat cel de anu trecut ...ca am stat de la 11.40 pana 12.45 blocati intr-un lift =))
si am uitat sa zic .....toti erau manelisti ...si mi-au bagat life`uri la greu in seara aia |
a fost suuuuper tare.... o sa revin cu pozele si cu filmuletele ca acum nu`mi merge sa upload!!!!!!!!:(
|
foarte tare . am rupto pe bautura :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning