![]() |
Re: Cum montez un I-pod sau un cd-player pe un radiocasetofon?
3 Attachment(s)
@george am mai gasit ceva... un gadget bun:D FM TRANSMITTER... extras din reclama:D : Acum poti folosi un iPod , PDA , MP3 , CD portabil , walkman , PC sau un laptop pt a asculta melodiile preferate prin intermediul receptorului stereo FM. FM II Digital Radio Transmiter wireless conecteaza orice dispozitiv de muzica portabil la masina ta sau acasa prin intermediul undelor radio rapid si usor.
E de ajuns sa conectezi FM transmiterul la mufa de casti a dispozitivului tau portabil , dupa care iti setezi casu de masina pe orice frecventa FM si poti asculta linistit melodiile preferate fara a folosi fire sau alte accesorii inutile. |
E una din cele mai mari porcarii pe care se pot da banii. Pe linga slaba calitate a sunetului, interferentele for fi "cosmarul" ascultatorului.
|
daca setezi o banda anume unde nu e nici un post radio si ai antena buna la masina nu ar trebui sa ai probleme
|
N-are legatura cu antena si nici cu ce frecventa alegi. Problema apare de la inerferentele introduse de celelalte emitatoare.
Daca folosesti sistemul in Sahara, s-ar putea sa fie OK.... La calitatea emisiei oricum n-ai ce-i face si e vai mama ei ! |
aceste gadget-uri se folosesc si in industria filajelor... deci cred ca sunt destul de fiabile si ok la semnal ;)
|
Una e ce crezi si alta e sa stii cum merg. Nu le mai recomanda ca te injura lumea.
|
Quote:
|
Asa o sa si fac o sami iau caseta cu fir ;) si il conectez la un cd-player Sony destul de bun sa vad cum se aude si va zic dupaia:rolleyes2 Maskatu'le ce nu rasp mah pe mes :shakefist te bag in seama si u nimik:lalala:
|
sunt pe mes... dami add maskatu_dias
|
Quote:
|
la mine in rahova e 10-15 lei ... probabil aia din tulcea le cumpara din buc... cine stie... cauta la dastea specializate ... magazine cu cabluri de calculator, difuzoare, sisteme audio.... vezi tu :) oricum e cea mai ieftina solutie... ca ai gasit tu cu 30 e altceva.. dar eu am dat 10 :P
|
Cred ca am eu una noua p-acasa de la un CD-player portabil JVC a lui fiica-mea.
Daca-l gasesc, ti-l fac cadou, dar platesti tu transportul. |
e ieftin cu posta la colet... la 100-200 de grame e 4-5 lei
|
Deci am cautat la un magazin special pt muzica adik difuzoare,cabluri,statii...numa dinastea dar eu stiu asa e la noi la tulcea :lol: si iam explicat lu aia si cred k vb despre acelasi lucru aia mia zis k se numeste "caseta adaptor" acuma eu stiu... poate iau de la voi 10 lei caseta + 10 trasportu si e 20 nu 30 :D
|
O stii p-aia cu posmagii ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning