![]() |
Re:
Quote:
|
9 Attachment(s)
fac pariu ca putini dintre voi ati vazut un 323i live
|
Quote:
|
323i? adica model cu evacuare dubla si discuri pe spate? daca e orice puscarie de rechin nu se ia in considerare, oricum ma bucur sa aud ca sunt 323uri pe acolo, pe aici prin bucuresti iti cam ajung degetele de la o mana sa le numeri :roll:
|
Am unul in spatele blocului care sta pe butuci :P si mai este unu' care merge da merge cam urat....
|
Re:
Quote:
|
Vroiam sa ma sigur ca e 323i si am fost sa ma uit la el,dar cand sa ii fac si niste poze... :shock: Hop un mosneag cu o bata.M-a fugarit vreo 2-3 sute de m. :P
PS:era 323i |
poate diseara pe la ora 12 ai mai mult noroc :lol: :lol: :lol: :shock:
|
mi se pare complet deplasata comparatia, b4 se bate cu pisicutza nu cu rechinul. diferenta de ani este plasata intr-o perioada cheie pentru dezvoltarea tehnica, rezultatul fiind diferente imense intre cele doua modele. Comparat rechinul cu un 80 din ... '80, atunci rechin 100%
|
Re:
Quote:
|
imi pare rau ca nu stiu care este B4 (adica cum arata)
insa va zic un test facut de top gear ... un audi 80 quattro vs un evo 6 si ]ca plecare ... rupe audi :D |
loool.. eu nu cred ca era audi 80..:)
banuiesc ca te referi la filmul in care audi-ul e condus de tiff nedell (sau cum ii zice :P) si evo-ul (nu era evo 5? ) condus de tipa aia... http://www.kvadrat-oglasi.cg.yu/slikea/15.1.jpg asta e audi b4 |
Eu zic la PUTERE ca Rechinas pentru ca face parte din firma BMW(MotorSport) + ca are tractiune spate ceea ce face ca la cerculete sa se invarta mai usor+ altele.
|
Ia uitatziva la Semi Drift Show sa vedeti ce putere are Rechinasul! :workout:
|
Acest topic trebuie inchis!!! Nu mai vorbeste nimeni si asa ca OUT!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning