![]() |
Re: Masina mea : Opel Corsa
Ce marca sunt farurile? cat te-au costat? sunt cu lupa pe faza scurta? inafara de inelele angel-eyes, pe pozitie se mai aprind si alte becuri?
ms. |
sunt cu lupa pe faza scurta,pe pozitie se aprinde si un bec mic de pozitie amplasat in farud de faza scurta si un fel de fascicol lumino aflat sus intre faza scurta si cea lunga,farurile sunt luate din franta, au costat cam 350 euro, nu mai stiu ce marca sunt, cu siguranta nu fk
am pus numai motorasele de reglaj electric de pe farurile stock in astea si le-am montat pe masina, au venit complet echipate inclusiv cu becuri |
Quote:
Ce parere ai despre farurile fk?nu sunt bune? merci frumos! |
sincer eu zic ca se vad lafel ca cele de fabrica la drum, fk nu am vrut pt ca l anoi toata lumea are fk, nu ca ar fi bune sau proaste, nu am xenon pe faza scurta dar se poate pune
|
sal..am si eu o intrebare am tot corsa b sport din '96 mai exact si consuma 9-10% in oras...si nu o calc prea tare. E normal asa? ms
|
ar trebui umpik lasata ca sa se vada mai frumos,o sa imi postez eu niste poze ca am lasat-o pe a mea si i-am pus si jantele de vara si se vede frumos rau,si aprope mai GZA-ule te ast la o liniutza !!! :))
|
deci, corsa asta este a sotiei mele acuma, si nu vrea s ao lase mai jos ca zice ea ca si asa e prea joasa si rigida, iar despre liniutza, nu cred ca exista sanse, ca ea este fata pasnica, nu face asa ceva iar eu cu ascona te mananc , bafta!
PS. artur47, asta este corsa c, nu corsa b si consuma tot cam 9-10% in oras |
am intele,credeam ca o "imprumuti" si tu intr-o seara sa vedem daca e diferentza intre ele:)
oki,atunci ne mai vedem si vb pe la stadion,bafta! |
ne vedem ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
sal... am un filtru de aer K&N pt opel corsa... am suport, tot la el.... l-am avut p opelu' meu, dar l-am dat acum 2 saptamani... filtru a fost luat si montat la pilot tuning... cu totul ma dus 260 ron, iar eu neavand ce face cu el il dau cu 80.... ce zici te intereseaza?
|
am deja unul, multumesc!
|
deocamdata nu mai umblu la ea .......
|
...........................................
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning