![]() |
Re: Dacia ZeX
apropos am gasit motorase cu 40 ron :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mine cu ceva :P
am gasit niste stopuri mijto kre ar veni mijto pe dacie..cu mici modificari...si vreau sa vad cu ar veni pe bune...adik cu o mik modificare in photoshop :P :lol: :arrow: am incercat eu ceva cu un programel..dar... :???: |
1 Attachment(s)
:arrow: poza "modificata" de mine :lol:
|
1 Attachment(s)
fratele meu dar dc te complici tu asa mult??sunt stopurile alea gata facute pt dacie la care nu mai trebuiesc adaptari si alte alea!
|
imi place foarte mult masina,este foarte bine ingrijita,sper sa mearga la fel de bine pre cum arata.
sa o stapanesti sanatos si bafta la imbunatatit PS:pentru aspect schimba grila radiatorului,in rest las-o cat mai simpla,iar la jenti recomand jenti latite(sunt ieftine si dau f bine la aspect) |
ms mult...o sa incerc sa o fac kt mai frumoasa si stilata :D
si cum sa-i fac grila? eu ma gandeam sa tai o bara din alea doua (pe cea de sus) si sa fac grila sub forma de 'U' si sa pun niste "plasa de tantari" :lol: neagra :D oricum astea sunt doar idei..pt k deocamdata stau km nasjpa cu bani k am dat app toti bani mei pe masina...si pe ce a mai trebuit....akum oscilez intre un mp3 bun si nou de 4mil sau unu SH la 1.5mil si niste stopuri k in poza de mai sus k am gasit la 1.3mil(130ron) dar sa vedem...:rolleyes2 ps: multumesc tuturor pt parerile voastre si pt multzumiri si o sa incerc sa o fac mijto :-P |
sincer nu as mai pune stopuri dastea pe ea, au fost frumoase cand au aparut dar acum prea multe kich-uri si rable au :(
|
1 Attachment(s)
..sa iti faci o idee ...un pic afumate stopurile astea ar mai arata cumva dar deja parca prea multe au aparut
|
p bune....nu pune stopuri dealea....are dreptate B-68-STI......am vazut la mai toata lumea.....
parerea mea..... in resp masina arata bine.... bafta!!!! |
ms lord hades ;)
|
ms de aseamenea pt toba si pt portbagaj :-P abia akum am vazut ;)
|
[QUOTE=ZeXx;1274834]
si cum sa-i fac grila? eu ma gandeam sa tai o bara din alea doua (pe cea de sus) si sa fac grila sub forma de 'U' si sa pun niste "plasa de tantari" :lol: neagra :D vezi ca sti:) |
Quote:
|
Quote:
azi am facut o mik revizie la motor...am curatat bujiile(ars si curatat) ,schimbate niste coliere ,termostat, am reglat avansul (la 1000 turatii k era sub 10 si imi km murea motorul si treb mai mereu sa accelerez mult si facea urat)si multe alte cabluri si nimicuri...si km m-a ars de "gold":lol: :lol: :lol: km 50 lei dar akum mere stas belea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning