Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia ZeX (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/61183-dacia-zex.html)

CristiRS 01-01-08 13:30

Re: Dacia ZeX

apropos am gasit motorase cu 40 ron :P

aborigenu 01-01-08 15:58

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1270143)
apropos am gasit motorase cu 40 ron :P

sa ai parte de ele fara incidente neplacute....gen sa iasa fum din ele:D

ZeXx 03-01-08 14:22

4 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mine cu ceva :P

am gasit niste stopuri mijto kre ar veni mijto pe dacie..cu mici modificari...si vreau sa vad cu ar veni pe bune...adik cu o mik modificare in photoshop :P :lol:

:arrow: am incercat eu ceva cu un programel..dar... :???:

ZeXx 03-01-08 14:29

1 Attachment(s)
:arrow: poza "modificata" de mine :lol:

WGF 04-01-08 12:41

1 Attachment(s)
fratele meu dar dc te complici tu asa mult??sunt stopurile alea gata facute pt dacie la care nu mai trebuiesc adaptari si alte alea!

barbut88 04-01-08 19:06

imi place foarte mult masina,este foarte bine ingrijita,sper sa mearga la fel de bine pre cum arata.
sa o stapanesti sanatos si bafta la imbunatatit
PS:pentru aspect schimba grila radiatorului,in rest las-o cat mai simpla,iar la jenti recomand jenti latite(sunt ieftine si dau f bine la aspect)

ZeXx 04-01-08 19:18

ms mult...o sa incerc sa o fac kt mai frumoasa si stilata :D

si cum sa-i fac grila? eu ma gandeam sa tai o bara din alea doua (pe cea de sus) si sa fac grila sub forma de 'U' si sa pun niste "plasa de tantari" :lol: neagra :D

oricum astea sunt doar idei..pt k deocamdata stau km nasjpa cu bani k am dat app toti bani mei pe masina...si pe ce a mai trebuit....akum oscilez intre un mp3 bun si nou de 4mil sau unu SH la 1.5mil si niste stopuri k in poza de mai sus k am gasit la 1.3mil(130ron) dar sa vedem...:rolleyes2

ps: multumesc tuturor pt parerile voastre si pt multzumiri si o sa incerc sa o fac mijto :-P

CristiRS 04-01-08 20:16

sincer nu as mai pune stopuri dastea pe ea, au fost frumoase cand au aparut dar acum prea multe kich-uri si rable au :(

lord_hades 04-01-08 21:24

1 Attachment(s)
..sa iti faci o idee ...un pic afumate stopurile astea ar mai arata cumva dar deja parca prea multe au aparut

shorty_23 04-01-08 21:33

p bune....nu pune stopuri dealea....are dreptate B-68-STI......am vazut la mai toata lumea.....
parerea mea.....
in resp masina arata bine....
bafta!!!!

ZeXx 04-01-08 21:33

ms lord hades ;)

ZeXx 04-01-08 21:37

ms de aseamenea pt toba si pt portbagaj :-P abia akum am vazut ;)

barbut88 05-01-08 00:24

[QUOTE=ZeXx;1274834]

si cum sa-i fac grila? eu ma gandeam sa tai o bara din alea doua (pe cea de sus) si sa fac grila sub forma de 'U' si sa pun niste "plasa de tantari" :lol: neagra :D

vezi ca sti:)

lord_hades 05-01-08 21:20

Quote:

Originally Posted by ZeXx (Post 1275083)
ms de aseamenea pt toba si pt portbagaj :-P abia akum am vazut ;)

ai vazut ca din lucruri simple iese ceva frumos ;) nu trebuie prea mult incarcat

ZeXx 05-01-08 21:49

Quote:

Originally Posted by WGF (Post 1274172)
fratele meu dar dc te complici tu asa mult??sunt stopurile alea gata facute pt dacie la care nu mai trebuiesc adaptari si alte alea!

kt ziceati k sunt stopurile astea de mai sus? k am gasit aici la mine in orash la juma din pret din ce am auzit :D si cred k imi pun ,imi iau si un cd-player sau mp3 player(app cine ma ajuta k pe aici unul nou e de 4-5mil) si dak imi ramane bani poate iau si o toba final :-P

azi am facut o mik revizie la motor...am curatat bujiile(ars si curatat) ,schimbate niste coliere ,termostat, am reglat avansul (la 1000 turatii k era sub 10 si imi km murea motorul si treb mai mereu sa accelerez mult si facea urat)si multe alte cabluri si nimicuri...si km m-a ars de "gold":lol: :lol: :lol: km 50 lei dar akum mere stas belea :D

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning