![]() |
pimp_lex .... eu ma refeream la misnile vechi caci despre alea era vorba atunci cand am spus de cisterna .... cat despre masini de serie ma refer strict la cele care ies din fabrica nu la cele care trec dintr-o fabrica in alta si de acolo ies cu alt motor sau chestii din astea.... ca asa este si hamman la bmw pana la urma... sau amg la mercedes si care mai sunt pe acolo ....
|
Quote:
|
aha... cred ca am prins ideea ... dar tot nu se numeste de serie :twisted:
|
Quote:
|
bai baieti cu masina asta faci bungee-jumping la orizontal!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
pimp...
Quote:
faza cu ridicatu'... in flmu cu Camaro, de care a zis ESPinoza mai sus face un whelee frumos (sau cum dreq ii zice) ete unu din motoarel;e de care ziceai... pus pe o mashina care nu are nici o treaba cua sha ceva.... ce tampit! |
looooooooooooooooooooool ce dobitoc :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hahaha, ce inseamna sa fii tampit(ala cu Corrado)
Tekno: sunt cutii manuale, dar pe masini cu obiectuvul: drag, cutiile automate sunt folosite pt ca pot suporta mai multa putere fara sa se strice,si de asemenea poti obtinii timpi mult mai constanti(nu prea poti sa mis-shift :) ) 99% din masinile care le vezi tu ca fac 7, 8, 9 sec pe 400m au cutii automatice.....de exemplu Supra aia care are recordul mondial pe cauciucuri drag radials, are o cutie automatica fabricata de General Motors facuta special pt astfel de curse...... |
mkay...
e psoibil sa fie mai bune decat omu' pt ca omu mai grsheshte... una deaia o setezi din fabrica sa schimbe la perfectzie, amiales daca e shi asistat de computer care vede turatzii vede tot... da' totushi... cand schimba altcineva vitezel pentru tine parca pierzi distractzia... shi in fond cele mai mishto curse nu mi se par cele de drag racing.... rally rullz! :lol: :twisted: |
Quote:
eu ti-am explicat doar de ce in drag racing de performanta se folosesc doar cutiile automate.........mi sincer imi place dragul dar numai cu masini de strada, cel cu dragstere mi se apre cam stupid(ca alea numai masini nu mai sunt), dar ma rog, americanii gusta chestia asta.... |
da' dragsterele alea \"funny cars\" is pe cutii automate?
|
Quote:
|
mkay..
un funny car cam cat scoote la 1/4 mile, care este recordul? |
Quote:
|
cred ca deviez,dar eu as alege chargeru-ul la orice ora,corrado ala mi se pare taranesc,desi motorul imi trezeste instinctele animalice,poate ar merge pe un off-road,ca asa zici ca ti-ai luat tanc!
:oops: Sa nu ma injurati,ca e doar parerea mea :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning