![]() |
1 Attachment(s)
Soooo .... Nokia 8110 AS NEW - 150 RON !
|
iti dau un detector de radar... Whistler pe el. Ce zici ? La noi e cam 100 de coco... de ce ti-l dau pe telefon ??? Pt ca e tot de colectie. Nu te speria, e adus din america de mine anul trecut. Merge... cand vrea :wink: Ce zici ?
|
Re:
Quote:
|
BAFTA LA VANZARE
|
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Ok. De ec am impresia ca unii cred ca acest topic este la divertisment ? Eu vand un tel mobil ... voi aveti glume in program . Nimic rau aici numai ca unul din noi se afla pe topicul gresit !
|
:arrow:
|
Nene, nu am mai recuperat detectorul de radar, insa iti ofer un DVD player portabil, care merge si in masina, numai ca iti trebuie ecran. Pana sa dai vreo 150 E pe ecran, il folosesti in casa, ca are si adaptor pt priza. Telecomanda, are tot. E nou in cutie. Dar mai imi dai ceva nene... asa, in valoare de 50-100 de lei noi, ce gasesti tu. Ce zici ??? :lol:
ps: am zis sa ma gandesc la o combinatie :P |
Re:
Quote:
|
:!:
|
oldies but goldies
fratilor am si ieo niste oldies but goldies daca sunteti interesati... un maxon NMT adica printre primele telefoane mobile aparute la noi, mare cat un telefon cordless de casa :D , a costat peste 1500$ fara vrajeala, nu are sim este cu activare in retea, mai aveam si un benefon aruncat pe undeva la fel fara sim, mai am un sony cmdx-1000 asta inca functional si asta acostat tot vreo 1000$... someone intersted Oricum glumesc, astea fac parte din colectia mea si nu le dau. in curand si poze daca sunteti interesati sa le vedeti :D :D :D
|
Dau un N90 la schimb , merge? :lol: tine cam la fel bateria :lol:
|
Re:
Quote:
|
LoL esti cu capu , toti au facut misto pana acum si sari tocmai pe mine? cum spui tu omule , da creca esti stresat. :lol:
PS bafta la vanzare si daca te-am suparat imi cer scuze :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning