![]() |
Re: omul isi tuneaza masina
1 Attachment(s)
Quote:
omul isi face masina dupa banii pe care ii are daca ai bani poti sa o faci si asa :arrow: |
in afara de eleron care e marfa nu`mi place nimik
|
Re:
Quote:
:peace: |
is 18 bog zi cum ai facut stopurile in culoarea masinii? sunt vopsite sau exista folie?
|
Mie nu-mi plac stopurile..sunt urate rauuuuuuuuuu.......
|
Stopurile sunt tari! :P
|
mai bine alegea alta masina k sa faca tuning...loganu` arata rau de tot.. :evil:
|
aproape orice masina are potential. depinde de inspiratie.
|
Da eleronul e intr-adevar dragutz, i-a imbunatatit coeficientul aerodinamic de 0,14 ca la basculanta :))))))))) Eu zic ca cel mai interesant tuning pe DACIA GOLAN :) e sa se apuca sa mai ciopleasca din ea cu o dalta si un ciocan sau sa o ia la shmilgher sa o mai rotunjeasca :)))))))))))0
|
Loganu ori cum l-ai face tot e urat
|
ce rea e lumea dom'le.
|
Am vazut si eu loganu asta si mai are si praguri puse + abtipild tribal (vinyl)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
In primul rand felicitari pentru masina. Am vazut-o prin oras si arata super. Din toate Logan-urile pe care le-am vazut \"tunate\", asta e de departe de cel mai bun gust. In ce priveste masinile de familie...oameni buni, daca nici un Audi RS4 nu e masina de familie si daca nici aia nu merita atentie...come on. In concluzie keep up the good work. Sincer mie-mi place si nu dau nici o sugestie pentru ca omu' a facut treaba buna pan-acuma si oricum, modificarile si le face fiecare dupe gustul sau. Sper doar sa vedem si un motor facut. Eu asta apreciez in primu' rand la o masina. Peace.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning