![]() |
Re: Renault 5 Gt Turbo by Ferny
1 Attachment(s)
si iata o poza de la intilnirea Reno - fiara in asteptare....pacat ca nu a venit multa lume , a fost frumos afara chiar daca ninsese cu o zi inainte....poate next time....
|
bun bun, se aude bine, merge bine, trage bine dar mie cand imi faci un demo sa vad cum trage? si monteaza o data inchiderea si ceasul ala de boost sa nu mai fie bordul asa de gol, poate te intereseaza si ceasul ala al meu cu shift:D
|
bah am un blow bailey motorsport pentru tine la pret bun, tre sa ne vedem sa-l incerci poate se aude mai bine decat ce ai tu acum... maine ii fac si o poza sa il vezi
|
3 Attachment(s)
niste poze la o iesire la gratar cu buburuza in week endul ce a trecut...intre timp buburuza a primit un blowoff Bailey Motorsport si care ofteaza extraordinar de frumos si tareeee si cam atat...astept o intilnire Reno sa ne vedem toti turbatii......
|
hai mah odata cu jantele alea de tot ma ameninti ca ti le iei:D
|
serifu care polueaza mai mult decat rafinaria petrobrazi :))
|
acuma este de vanzare...https://forum.4tuning.ro/481-anunturi-auto-renault/95596-vand-renault-5-gt-turbo.html o dau ca doresc sa imi achizitionez alta masina....
|
vrajeala...
:) te da lumea afara din casa daca nu o vinzi :) :P bafta la vanzare cu toate ca imi pare rau ca o dai. vroiam sa vad cum fuge |
are 2 posibilitati, sa fie vedeta noastra, sau sa fie padurar, eu sper sa iasa prima ... :lol::lol:
|
Quote:
ce vrei sa iti iei ? :) |
daca am noroc , o sa vin cu ceva ce nu exista inca la noi in tara sau daca nu imi iau un Subaru Forester 2.5 T 230 cp ....dar cine stie ce imi rezerva viitorul???
|
exact ce ziceam, ori rupe gura targului ori devine un mic walker politist texan :lol:
|
hai mai repede bre cu aia mica ca deabia astept sa o vad mergand :D
|
aia mica? pana la urma a dat gtt sau nu...sau e alta mica? :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning