![]() |
re: Audi 200 V8 Quattro vs..
Quote:
Momentan pe masina nu exista decat esapament si filtru aer.Nu zic ca nu am acasa chitul de 300 HP ... dar el in momentul asta nu este pe masina ... si lucrul asta se poate verifica extrem de usor ... deschid capota si te uiti la motor ... desi schimbarile se vad si din fata datorita intercoolerului. Deci eu cu tine sunt interesat sa ma dau in configuratia actuala .. daca am sa fac masina pana o sa ne intalnim am sa te anunt , lasand la aprecierea ta daca mai vrei sau nu sa ne dam. Totusi se pare ca nu o sa ne dam prea curand datorita vremei. |
Quote:
|
Quote:
conteaza sa vedem pe unde suntem ;) . dar vorba ta : vremea asta.................................. |
Deja ati umplut threadul si nu sa intamplat nimic ...
|
Quote:
eu am lansat invitatia. si acum astept.:D |
Hai Nemilosule ... cu un pisoi 325 ... da-mi pm sa ne vedem .
|
[QUOTE=Nemilosu;1319759]asa este.
eu am lansat invitatia. si acum astept.:D[/QUOTE boss nu mai am motor ,cu ce dracu ma mai dau si eu cu tine ?:lol: |
Ma primiesti si Pe mine cu un leon de 110 + cip?
|
Quote:
|
back in bussines with 230 hp.
astept "propuneri indecente" :D |
As vrea sa incerc eu cu tine. Masina: Cielo 2.0 16v. Da-mi un PM cu numarul tau poate iesim diseara daca ai timp ...
|
acum am vazut msj tau.
aseara am avut o gramada de treaba. ne putem auzi si in cursul saptamanii. ma dau doar de pe loc( ca doar d-aia am investin in quattro :D ) ai pm cu nr de telefon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning