Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce zodie sunteti? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/6077-zodie-sunteti.html)

Hazbulatov 20-06-05 14:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
rac... caut fete...

Gemeni... si \"noi\" :lol: :lol:

orlando 20-06-05 15:57

rac!
are si partzi pozitive si partzi negative racul
daca nu stiatzi racul da o luna sau aproximativ o luna pe an da in spate adica nu ii merge nimik oricat ar incerca...totzi raci mi-au confirmat asta!
ca sa fac o caracterizare nu altceva...:D

minirally 20-06-05 18:31

taur rulleaza!:D va iau p sus.. :twisted:

momo 20-06-05 20:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
rac!
are si partzi pozitive si partzi negative racul
daca nu stiatzi racul da o luna sau aproximativ o luna pe an da in spate adica nu ii merge nimik oricat ar incerca...totzi raci mi-au confirmat asta!
ca sa fac o caracterizare nu altceva...:D

da am ramas eu la mate pe primul semestru... :cry:

orlando 20-06-05 20:51

inca o confirmare multzumesc!

madfish 20-06-05 20:55

echilibrat ...

valib 20-06-05 21:02

(d)rac
:)

Adriana 20-06-05 22:03

capricorn :D cei mai incapatanati.

iasi_drifter 20-06-05 22:31

adica mult sex in toamna ca se termina vara si te plictisesti plus ca devii mai melancolic => raci, dupa aia vin sarbatorile si ai alte lucruri de facut, dupa care de Valentine's, 1 si 8 martie iar se pun iar oamenii la treaba => sagetatori si capricorni. In restul anului: \"Lasa ca am facut deja sex luna trecuta\" :lol:

IS 18 BOG 21-06-05 07:59

sunt singurul SCORPION :) .... buna treaba :)

Skillzu 21-06-05 14:42

berbec.....no comment...poate voi daca stitzi mai multe ''secrete''.dah nu k sunt incapatanat...k stiu.... :roll: :twisted:

Mr.Nice 21-06-05 15:39

Sa fiu al ( d ) racului cati raci p-aici...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa k restu nu va puneti cu noi k am facut un comando de raci...

PEACE
:peace:

Baby^ 21-06-05 17:33

1 Attachment(s)
scorpion :twisted:

\"Motto-ul zodiei Scorpion:
Ma deschid schimbarii si transform în mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Venerez sexualitatea\"
\"Cuvinte cheie ale zodiei Scorpion:
transformare, unitate, regenerare, exigenta, angoasa, distrugere, reconstructie, moarte, renastere, reîncarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, ranchiuna, razbunare, secret, ocultism, esoterism, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, posesiune, ambitie \"
\"Caracteristici generale:
Zodia Scorpion este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, îndrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.\"

iasi_drifter 21-06-05 18:13

eu is rac atipic; cam asta e concluzia pe care o trage toata lumea inclusiv je :D
adica am o treapta in plus pt. inainte in loc de una de marsharier :D
3 pasi inainte, 0 inapoi :lol:
in loc de marsharier am probabil o frana de mana tzeapana :lol:
si da, tot despre raci e vorba :lol:

gangsta 21-06-05 19:21

1 Attachment(s)
Berbec...1 aprile :woowoo:

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2025 4Tuning