![]() |
Re:
Quote:
Gemeni... si \"noi\" :lol: :lol: |
rac!
are si partzi pozitive si partzi negative racul daca nu stiatzi racul da o luna sau aproximativ o luna pe an da in spate adica nu ii merge nimik oricat ar incerca...totzi raci mi-au confirmat asta! ca sa fac o caracterizare nu altceva...:D |
taur rulleaza!:D va iau p sus.. :twisted:
|
Re:
Quote:
|
inca o confirmare multzumesc!
|
echilibrat ...
|
(d)rac
:) |
capricorn :D cei mai incapatanati.
|
adica mult sex in toamna ca se termina vara si te plictisesti plus ca devii mai melancolic => raci, dupa aia vin sarbatorile si ai alte lucruri de facut, dupa care de Valentine's, 1 si 8 martie iar se pun iar oamenii la treaba => sagetatori si capricorni. In restul anului: \"Lasa ca am facut deja sex luna trecuta\" :lol:
|
sunt singurul SCORPION :) .... buna treaba :)
|
berbec.....no comment...poate voi daca stitzi mai multe ''secrete''.dah nu k sunt incapatanat...k stiu.... :roll: :twisted:
|
Sa fiu al ( d ) racului cati raci p-aici...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Asa k restu nu va puneti cu noi k am facut un comando de raci... PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
scorpion :twisted:
\"Motto-ul zodiei Scorpion: Ma deschid schimbarii si transform în mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Venerez sexualitatea\" \"Cuvinte cheie ale zodiei Scorpion: transformare, unitate, regenerare, exigenta, angoasa, distrugere, reconstructie, moarte, renastere, reîncarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, ranchiuna, razbunare, secret, ocultism, esoterism, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, posesiune, ambitie \" \"Caracteristici generale: Zodia Scorpion este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, îndrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.\" |
eu is rac atipic; cam asta e concluzia pe care o trage toata lumea inclusiv je :D
adica am o treapta in plus pt. inainte in loc de una de marsharier :D 3 pasi inainte, 0 inapoi :lol: in loc de marsharier am probabil o frana de mana tzeapana :lol: si da, tot despre raci e vorba :lol: |
1 Attachment(s)
Berbec...1 aprile :woowoo:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2025 4Tuning