Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   pedala de frana moale dacie 1310i (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/60756-pedala-frana-moale-dacie-1310i.html)

platon911 23-12-07 16:14

Re: pedala de frana moale dacie 1310i

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1259221)
Eu cand am o problema ma duc la mecanic !

Tu nu intelegi ca el a fost cu ea la mecanic?!?!?! Si l-a pus ala sa schimbe o gramada de chestii la ea si tot belita este:!:

Skma 23-12-07 16:21

Eu cand vad ca mecanicu ala nu rezolva nimic incerc la altu !!!

SKIP_LSP 23-12-07 17:08

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1259247)
Tu nu intelegi ca el a fost cu ea la mecanic?!?!?! Si l-a pus ala sa schimbe o gramada de chestii la ea si tot belita este:!:

mersi platone ! Si c service imi mai face mie franele in perioada asta pana in revelion?
O sa incerc sa schimb sabotii si apoi vad ce se mai intampla

platon911 23-12-07 23:59

Skip_LSP vorbesc eu cu Bogu' si mergem la el daca vrei;)

B-69-TAU 25-12-07 00:38

stiti voi vorba lunga saracia omului!
in primul rand schimba garniturile de la saboti pe spate acolo sigur iti trage aer in instalatie! Daca vrei frane tari si jmechere punei pompa servo de papuc 1.9d si o sa ai o frana de mori!
sarbatori fericite si mai usor cu of-topicul!

SKIP_LSP 25-12-07 09:33

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 1260993)
stiti voi vorba lunga saracia omului!
in primul rand schimba garniturile de la saboti pe spate acolo sigur iti trage aer in instalatie! Daca vrei frane tari si jmechere punei pompa servo de papuc 1.9d si o sa ai o frana de mori!
sarbatori fericite si mai usor cu of-topicul!

mersi mult de sfat si sarbatori fericite si tie !! Vad ca sunt uni de pe forum-ul asta numai sfaturi nu ar dar. Haideti sa deschidem un Thread pe care sa se certe lumea.....

alex2see 26-12-07 21:34

prietene ai dreptate in mare parte dar daca nu iti convine nu mai intra altfel ajungi sa te certi toata ziua pe franele de dacie

plus ca daca vrei sa rezolvi probleme la masina incerca mai multi mecanici pana gasesti unu competent pe forum mai mult te umpli de spume si de idei geniale

SKIP_LSP 26-12-07 23:25

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1262985)
prietene ai dreptate in mare parte dar daca nu iti convine nu mai intra altfel ajungi sa te certi toata ziua pe franele de dacie

plus ca daca vrei sa rezolvi probleme la masina incerca mai multi mecanici pana gasesti unu competent pe forum mai mult te umpli de spume si de idei geniale

Faza sti care e : Eu am un mecanic care nu imi cere bani pe;) manopera, si el nu si-a dat seama care este problema cu franele mele. Daca ii spun c are si ii dau piesele care trebuiesc schimbate mi-o face el. De aceea va intreb p voi. Si cred k o sa fac cum zice TAU . Daca nici asta nu merge ma duc la service cu ea pana ii dau de cap. Inca o data merci TAU-le si te respect pentru ambitia ta de a scoate ceva frumos dintr-o dacie. (si chiar ai reusit)

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning