![]() |
Re: masina meaaaa
Hai baga poze sa vedem ce toba tiai facut, k team vz acum cateva zile!
|
Mah...dece postezi aici?:)ce ne arati la masina ta ca ti-ai pus?:))plasa de tantari?la radiator?arata m ace ai facut nu ca ai cumparat o prelungire din piata si o pui pe masina...oricum e bataie de joc plasa aia de tantari...dao la tigani
|
Quote:
asa cum a spus baiatul, pozele sunt mai vechi. masina ma vazuto personal, si vreau sa zic k arata f bn. baiatul este un adevarat pasionat si eu cred k o sa faca ceva frumos din aceasta masina!!! |
4 Attachment(s)
ms iulian masina o sa sufere o schimbare destul de mare dar in primavara.
|
am gasit iulian la un mos niste bari nichelate dar nu prea vrea sa le dea da oricum zilele astea ma duc iar la el sa vad poate il conving sa mi le dea.(am uitat sa dau plasa aia jos ca sa nu se mai ia lumea de ea)
ps pozele sunt din seara asta |
Quote:
|
A mea e mai MARE!! (toba)
cum se aude? poate ne mai intalnim in weekendul asta toti! |
da e mai mare am vrut sa bag tot asa de mare dar nu mia incaput si am ales o varianta mai mica da oricum se aude bine.se aude mai gros decat se aude la tn dar nu se aude atat de tare daca e sa ne int in weekend o sa auzi dar trebuie sa -mi fac si masina ca merge intrerupt tare.mai vb la tel oricum si daca e ne intalnim
|
apropo iam scoc plasa in sfarsit.s
|
da ce e cu plasa aia de prins muste de pe radiator ? vopseste pe negru daca nu vrei sa renunti la ea ca asa arata :zombie: si incearca sa dai jos autocolantul ala
de langa portbagaj ca da tare urat :shock: iar prelungirea la spoilerul fata ...no coment :lemon: is curios cum e interiorul :???: |
deci plasa am dato jos citeste si u mai sus.portabajul ala nu mai il am citeste la inceputul tpoicului si nici prelungirea.
|
Quote:
|
ms oricum masina vreau sa o aduc la aspectul ei clasic adica cu barile ei originale cele de metal.in seara asta poate reusesc sa bag poze fara plasa.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning