Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Alfa GTV Ts j10 vs.... (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/60461-alfa-gtv-ts-j10-vs.html)

Eddie C. 11-02-08 18:23

Re: Alfa GTV Ts j10 vs....

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1349132)
Avem noi in club un fiat coupe(pininfarina dala),o sa vb cu baiatu sa vedem cati cp are el si daca vrea sa se dea cu tine!Pana una alta daca faci ceva inainte sa ne anunti si pe noi sa vedem rezultatele
Multa bafta!

Chiar il astept !am avut si eu un Coupe 20 Vt si masina e grava asa ca astept...sa dai un semn:D

zGb 11-02-08 18:23

dar e nasol sa ai o masina cu pretentii sportive si sa ti-o furi GRAV de la un diesel, nu? chiar si cel mai tare model facut vreodata de alfa romeo...si-a furat-o de la diesel

LE

ps: cand spun diesel...da...ma refer la VW!

Eddie C. 11-02-08 18:25

Ok man e cum zici tu...da nu inteleg un lucru...voi nu prs intelegeti care e scopul acetei sectuiuyni din 4 tuning nu?e vb de provocari.eu nu vreau sa ma dau cu tedeiuri ca mi-o fur grav.vreau italience obosite sa ma distrez cu masina mea cu pretentii sportive si motor de olticit.Asa ca va rog eu sa ma ignorati voi ceilalti.mersi mult si nu vreau sa jignesc pe nimeni

Eddie C. 11-02-08 18:35

Nu mai zic decat atat...cei care nu stiti care e treaba cu Alfa mai bine nu vb...Eu nu stiu nimic de VW pt ca nu ma pasioneaza catusi de puutin si drept urmare nu comentez.Dar atat am dreptul sa zic:decat sa zbor cu 300 la ora intr-un cotet marca VW mai bine merg cu 30 la ora in Italianca mea obosita.Si ca sa mai zic pt a o mia oara chestia cu semnatura e strict parerea mea/.Vw poate sa faca dupa mine si masini care sa ia suta in 1 sec ca nu mi-as lua.si ma gandeam ca ar fi frumos sa nu mai comenteati ce zic si ce imi place sa ramanem la subiect...in speta eu care vreau ma dau doar din pur amuzament cu alte masini de preferinta italiene(ca doar cu asta fac fata) :-)) Din nou sper ca nu deranjez pe nimeni.ce am zis mai sus nu ar trebui sa supere pe nimeni ca nu e spus cu rautate.Sincer

tzatzichi 11-02-08 18:36

acum am vazut si eu semnatura ta :)) interesant :))

zGb 11-02-08 18:37

eddie : sincer...cam pari frustrat

Eddie C. 11-02-08 18:40

hahaha.hai ca esit tare!Nu sunt sati linistit catusi de putin1Oricum de tine am impresia ca am auzit asa vag.asta ca o paranteza.Gata domne nu mai zic de Vw nu mai Zic ncici de alfa am sters si semnatura ca sa nu mai fie stres.ca vad ca lumea e stresata pe aici.Vin si eu ca omu si intru dupa o mie de ani si vad ca imi sare 4 tuning in cap.Scuz e domne:-))))

tzatzichi 11-02-08 18:52

nu era nevoie sa stergi :) pe mine cel putin ma amuza :)

Eddie C. 11-02-08 19:08

Oricum era pus in spirit de gluma!Da ce sa inteleaga lumea de pe aici.Fiecare isi ia ce maraca doreste sau poate si reastul nu conteaza...Am sters ca sa nu mai fie nici un motiv de scandal,ca vad ca pe aici asta se poarta si mie nu prwa imi place.da am observat ca romanilor asta le place...

tzatzichi 11-02-08 20:50

am inteles semnatura...dar daca si VW a ajuns cotetz...e clar...

GTA 11-02-08 21:36

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1350637)
am inteles semnatura...dar daca si VW a ajuns cotetz...e clar...

Orice masina poate ajunge "cotetz"......totul depinde de ce specie anume salasluieste in aceasta...:)

Eddie C. 11-02-08 21:44

Asta ultima e tare! Dar sper ca nu e cu adresa pt ca nu ar fi frumos.Cum am mai zis eu ce am scris am scris mai mult in spirit de gluma.ca nu am ajuns sa ma cert cu lumea aiurea pe net.

GTA 11-02-08 22:01

Stai linistit ca nu e cu nici o adresa .....e la modul general,adik cine se simte e problema lui...:):)

siadimet 11-02-08 22:18

ma bag si eu daca vrei,cu bmw 525d e39.masina are 163 cai si 1675 kg.daca vrei,da-mi un pm cu nr tau de tel,si te sun cand ajung in bucuresti.

Eddie C. 11-02-08 22:40

te astept cu placere!

All times are GMT +2. The time now is 06:50.

- Copyright 2026 4Tuning