![]() |
vreo 88,88 de metri ar fi la 3,2 secunde
si vreo 55,55 la 2 secunde... asta daca n-am dedus gresit formula [ distanta=viteza_initiala * timp / 2 ] |
Re:
Quote:
exact ca csl-ul.. |
McLaren Mercedes SLR prezentat la TopGear - franeaza de la 200km/h in 240feet.. aproximativ 73m.
... cronometrat de mine... cred ca-s 3,7 secunde... |
parerea mea...
imposibil! si de ce zic asta?de abia aia apasat pe frana, si a trecut o secunda deja...si o secunda trece iar pana se invarte roata odata(probabil de mai multe ori).... so...eu zic ca e exagerat |
Re:
Quote:
PS: si in primul rand timpul de reactie nu e un factor luat in considerare aicea. |
Quote:
iti dai seama ca timpul de reactie e mai mare decat timpul in care opreste masina..:) |
salut
daca ati vazut aseara \"spectacolul de F1\" atunci cred ca ati auzit un bolid f1 franeaza de la 300 km/h la 150 km/h in 2 sec... forta G fiind de 5 ori adica un sofer de 80 kg va avea 400 kg .... dar aici e vorba de F1 |
da, perfect deacord cu markizu
si eu m`am uitat la f1 duminica seara...si am auzit cand alexandrescu o zis de viteza mai mare de 300 km la ora, 330-340 km la ora in cea mai mare treapta de viteze pana la treapta a 2-a la 80 la ora in decurs de 1,5-2 secunde dupa linia aia dreapta la virajul la dreapta...din cursa de la indianapolis daca aia de la f1 pot de la 300 la 100...de ce sa nu se poata de la 100 in 2 secunde? crede`ti ca corpu uman nu rezista la atatia g? aia din rachetele spatiale...rezista la 8g....asa o zis la discovery...da noah...poa sa fie si povesti..da nu prea cred, in racheta sunt forte...mari de tot, cred ca cele mai mare accelerati de pe pamant o fo mai demult ...pe discovery..un tampit, da tampit rau de tot...idiot, nu pot sa`l numesc...prin ami 60-70 care o vrut sa fie ce-l mai rapid om de pe pamant...si cica si-o facut un scaun...ce mergea pe niste roti de tren , pe o cale ferata si in spatele scaunului avea ceva rachete...si a suportat vreo 6,7g danu avea deloc protectie...cica apoi nu`s cate ore, zile, saptamani o fo in coma...da o scapat cu viata eu cred ca se poate frana de la 100-0 in 2 sec...da`i mare forta...mai bine eviti din timp decat sa suporti o asemnea forta ce`i care se dau la f1 sau cu rachetele spatiale...sunt obisnuiti...si nu cred ca sint ff tare aaaa apropo...tot de alexandrescu..o zis ca in viraju ala piloti suporta 5g...si o zis ca greutatea p[iciorului ii de 5 ori mai mare decat...o facut el ceva comparatie cine s`o uitat stie |
mdea vad ca markizu a zis de treaba cu 5 g...da nu am fost atent si am repetat`o si eu ma scuza`ti
|
io cu dacia mea cand franez ... in copac am 10 G .. si cand ma dau la ea am un G .. punctul G de la femeia mea dintre picioare ... .. io unu vreau sa vad cu ochii mei ... cum franeaza in 2 sec de la 100 la 0 ... si mai vb 10x
|
revin la prima parere si spun ca NU CRED ASA CEVA.Am facut ceva calcule matematice si nu prea imi pot da seama cum in 2 sec.se pot parcurge jjjjjjdametri pana la oprire.
|
nu inteleg de ce nu credeti. daca o masina sport accelereaza in 4-5 sec pana la 100 de ce n-ar frana in 2sec?
|
hmmm............oare nu pierde aderenta?sa zicem ca are abs.....care defapt reduce forta de franare ca sa nu se blocheze rotile..........masina m6-ele are cam o tona,nu?mie mii lene sa caut acuma....poate chiar mai mult...............nu prea vad cum.........poate in conditiile lor speciale de teste.......cu asfalt superaderent si cauciucuri foarte late...........
|
o tona m6.. :)):)):))
are cam 1.7t din cate stiu eu.. (fara sa caut pe net:P) |
pe langa abs care e la a jdemia generatie...mai are si ebd care distribuie in mod egal presiunea in pistoanele de la etriere ... sa nu mai vorbim de discuri si placute din material ceramic...parerea mea e ca se poate !!! problema e ...daca franezi de cateva ori consecutiv de la 200 la 0 oare nu creste timpul de franare si implicit distanta??
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning