Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica SUZUKI (https://forum.4tuning.ro/428-zona-tehnica-suzuki.html)
-   -   Piese suzuki - noi sau sh din dezmembrari (https://forum.4tuning.ro/428-zona-tehnica-suzuki/60206-piese-suzuki-sh-dezmembrari.html)

NDr3w 20-09-09 23:30

Re: Piese suzuki - noi sau sh din dezmembrari

Salut. Caut si eu un eleron pt Suzuki SX4 si niste faruri modificate, preferabil cu angel eyes. Are cineva idee pe unde as putea gasi?

Trixi 21-09-09 08:42

Pana acum nu am auzit nicaieri faruri angel pt sx4.Nici eleron special pt sx4 nu prea cred ca o sa apara in curind,avind in vedere ca are un aer mai mult off-roader.Daca chiar tii la eleron,poti sa iti adapetezi un eleron universal.

Andrei Suzuki 21-09-09 16:58

2 Attachment(s)
Exista eleron original pt Sx4,si arata asa:

NDr3w 21-09-09 17:56

Pai da, dar daca dau comanda pt el.. mi-e frica sa ma gandesc cat costa. Daca numai proiectoarele sunt vreo 40 de euro :)

Trixi 21-09-09 19:16

Andrei,mi-a picat fata.Imi cer scuze,chiar nu stiam ca exista in comert eleronul pt sx4.

Andrei Suzuki 21-09-09 21:23

Poti sa ii dai mp flacaului asta: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=5286 Poate sa ti-l aduca mai ieftin decat e la dealer si dupa aia te descurci tu cu vopsitul.

NDr3w 22-09-09 00:20

Mersi mult de ajutor. Momentan ma duelez cu cei de la reprezentanta pt instalatia de xenon. Imi cer cam 200 de lei pt montaj dar si sa astept sa verifice ei firma instalatiei de xenon, sa vada daca nu cumva au avut probleme cu ei in trecut. E o intreaga nebunie. Eu inca am masina in garantie si am zis ca e pacat sa pierd garantia pe partea electrica pt o instalatie de xenon.. Si acum astept, platesc in plus :rolleyes2

Andrei Suzuki 22-09-09 02:28

Despre ce dealer e vorba?

NDr3w 22-09-09 16:03

Seiton, Craiova

Xdriver 26-01-10 20:26

1 Attachment(s)
Vand jante 16" pt. Suzuki Vitara.
Pret 400 euro. Tel 0745-675141

somodik 22-02-10 22:08

Salutare la toata lumea

Am de vanzare o multime de piese pentru Suzuki Swift, modelul nou.
Masina a suferit un mic accident, si am cumparat inca una pentru a o repara.
Din incrucisare au ramas o multime de piese, mai exact o jumate de masina din punct de vedere al caroseriei, si cam tot ce tine de mecanica si interior.

Asadar sunt disponibile urmatoarele:motor, alternator, pompa clima, demaror, evacuare cu tot cu catalizator, coalana de directie inclusiv motor electric,carcasa filstru de aer, suporti ,motor si cutie, parte de admisie, cutie de viteze, radiatoare clima si apa, furtune clima, timonerie cutie de viteze, planetare, telescoape, fuzete esapament, jug fata.
Pentru interior, sunt urmatoarele: scaune fata spate, bord fara airbag-uri, volan cu comenzi, fete usi, toate plasticurile de pe interior, macarale eletrice geam fata, macarale manuale geam spate, etc.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma apelati aici pe forum, si am sa va dau mai multe informatii.

Bafta si grija

AxYJamaicanu 23-02-10 01:55

de vitara are cineva piese ?

MM11AJJ 11-05-10 13:13

motor de swift gti 1.3 dinala vechi ma intereseaza si pe mine

Claw166 19-08-10 11:59

3 Attachment(s)
Cine ma poate ajuta cu o punte-fata pentru un Suzuki Baleno 1.3 , 1999 :?:

cateva poze cu piesa respectiva :

raduku 19-08-10 14:44

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 3595653)
Cine ma poate ajuta cu o punte-fata pentru un Suzuki Baleno 1.3 , 1999 :?:

:

Nu cred ca gasesti in Romania asa ceva.Eu pentru o usa am fost nevoit sa iau o alta masina.Care din pacate a suferit un accident frontal si puntea e stramba,ca de nu te serveam cu cea mai mare placere.

All times are GMT +2. The time now is 15:54.

- Copyright 2026 4Tuning