![]() |
Surpriza! cu aproximari zic eu fine, mi-a iesit ca Vmax ar trebui sa fie cu putin peste 320km/h, bineinteles daca transmisia e asortata (7 viteze SMG) Dar oricum bordul e pana la 300, deci e limitat la viteza aia, cum sint limitate mai nou masinile de 500+cp. Greutatea noii caroserii e mai mica ~65kg, asta bate spre 1700kg, dar poate noul motor e mai greu deci putem doar specula. Asta e insa un concept, varianta de serie ar putea diferi. Mai ales daca mercedes anunta e60amg, astia de la BMW ar fi prosti sa mentina la 500. As zice sa va asteptati la niste surprize...
|
Quote:
Espinoza,limitarea se poate scoate,bineinteles,din calculator,dar itzi pierzi automat garantia,se prind aia de la service.Asha ca punetzi mana shi luatzi-va brevete de pilotzi :) |
ce nasol :( si in romania de unde faci rost de un brevet de pilot?
|
ummm ... hai ma ... dupa ce ne luam toti M5 hai sa mergem doar cu 250 ... va rog eu ...
|
deci stiu ca sunt multi fani bmw..pe aici.. :lol: :lol: dar deocamdata nu este nimca oficial se aude ca este un v10...100 intre...4,8si 4,5...cum am spus asa se vb si aici in germania pe forum...nimic oficial..marian ..noul e 55 amg ..face suta in 4,7 sec..in test a scos si 4,4 sec!!!! sa nu uitam ..ca e 55 amg....au 476 cp ..dar in realitate..au toate peste sau cel putin ..500 cp..de la o-200 au scos in test 13,6 sec!!! secretul..este ca v8 kompressor..este o bijuterie ..mercedes face aproape modelele noi amg sunt supra alimentate..kompressor..,,nu inteleg de ce nu face si bmw..motoare turbo probabil nu vor sa strie traditia.. :twisted: oricum noul m5..va fi ceva adevarat..(sper) :lol: daca am gresit undeva sa ma corectati..
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ah..limitatorul de viteza se poate scoate ...si atunci alearga ..300 :lol: :lol: :lol:
|
eu am citit de teste unde cu tot cu limitare au dat unui M3 din 2000 280 km/h....cum nu stiu,dar daca ei zic
|
chiar sunt curios si eu cat costa scoaterea limitatorului(din chip se face,nu?) :?:
p.s.:super masina doar k(ma doare inima k trebuie sa \"critic\" un M) dar nu prea au ce cauta oglinzile alea pe el!(in legatura cu asta am o nelamurire si pe modelul anterior am vazut unele exemplare cu oglinzi M si unele cu oglinzi normale-erau m nu doar pachetul optik- cum o veni asta??? |
sa scoti limitatorul..nu trebuie neaparat cip..merge si fara..si la oglinizi la ce te referi ..la modele vechi..toate au oglinizile la fel..m3 si m5..
|
:D
O parere care sa-r putea sa va supere !
Mie unul mi se pare mult mai frumos M vechi decat asta ! |
turbo pe mine nu ma supra.. :lol: mie numi place 5 nou in general de loc..ala vechi este mult mai frumos..dar asai mereu cand apare ceva nou..trebuie ceva timp pana te obisnuiesti si cu modelel astia noi.. :lol:
|
:D
Iar o parere .
Sunt fan BMW ........recunosc ca era nevoie de o schimbare dar bangle asta parca prea a schimbato ! |
Chris bangle :evil: or :D hmmmmm cred k mai degraba primul caz
in ceea ce privste oglinzile Catalin :ma refer la faptul ca pe m5(E39) am vazut si oglinzi de M si oglinzi de 5 normale si oglinzile din pozele cu noul m5 pareau tot d 5 normale si ma intrebam care-i faza :?: |
hm..poi m5 ..vechi au toate okglinizile de serie din cate stiu eu..nu exista m5 cu oglinizi normale adica cel putin nam vazut eu...
dar sunt multe seria 5 facute optic m5..poate ca ai vazut unu asa dar fara oglinizi.. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning