![]() |
aloha!
Bine ati venit!
|
Ne vedem cred ca sambata. Mai vb atunci.
|
tot sambata va fi si lista completa cu membrii Crazy Drivers Suceava
|
Nume:Adrian Fasoleac
Nick:Mantus_a Yahoo ID:maweryck_a Varsta:22 ani Oras:Suceava Masina:VW Golf II(inca a lu' batranu) Telefon:0741-587764 sau 0746313494 vreau si eu sa fac parte din Crazy Drivers |
se aduna lume...e de bine
bravo voua se incepe treaba si la suceava!!!!!!! |
1 Attachment(s)
salut fratilor :) sunt un admirator crazy pot sa spun :) imi plac masinile crazy drivers si cand am fost la Oradea am facut o poza cu un opel calibra... nu stiu a cui e masina :) sa se anunte acela a cui e masina .... intr-o zii as vrea sa fiu si eu in acest grup thanks all
|
salut!
2fastboy bine ai venit:) asteptam sa-ti cumperi si tu o calibra de genu ala:) si sa vezi daca tine frana de mana:)
|
ms man :) dar totusi nu stiu a cui e masina dar nah ... mi-a placut opelul :lol:
|
sa ma prezint si eu ca sunt nou membru pe aici :)
Nume: Vali nick: 2fastboy Varsta: 15 Oras: Timisoara Masina: Toyota Corolla motor de 1.6 a lu Tata :) Telefon: 0722538321 |
Welcome! :D
|
of of :cry: sunt din timisoara si voi toti sunteti din suceva sau iasi nah ce fain :) ... incerc in timisoara sa strang multi membri crazy drivers deocamdata cred ca sunt singurul din TM :cry:
|
Si eu eram singurul din Suceava cand am inceput. Asta este. Totdeauna inceputul este mai greu.
|
NUME:ADRIANA
NICKNAME:bestiutza04 VARSTA:18 MASINA:CIELO :chick: |
astept sa ne vedem saptamana viitoare in Iasi.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning