![]() |
Supra MK5
aia inca arata bine...c e am vazut yo erau oribile... sa vad daca le mai gasesc sa le postez ca nu le-am salvat
|
lol mashina din poza aia parca are spate de mclaren :))
|
va puteti uita aici www.exvitermini.com sa vedeti niste skyline tari de tot este unul care are peste 1000 de cp 100 in 2,76 sec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si 13 sec 300 km/h sunt su cateva filmulete foarte interesante :D :D :D |
mi`e cam greu sa cred :roll:
|
stiu cai greu de crezut nici eu nu am crezut pana nu am vazut uitate si ai sa te convingi :D :D :D
|
moama m`am uitat sio pe filemele alea.. merg prin tunele cu peste 300 km/h
|
ma bucur ca tiau placut filmele espinoza :D :D :D pt mine este cea mai tare masina nisann skyline numai in europa nu prea se gasesc decat in japonia si state :D :D :D
|
si cam cat te`ar costa sa`tzi aduci una aici in romania.. cu tot cu taxe si toate alea ??
|
nu stiu exact cat dar in orice caz mult,foarte mult :D minim 150.000 de euro :D :D :shock: nici in germania nu exista asa ceva si toate au volanu pe dreapta :D :D :D
|
nu vad de ce ar costa asa de mult, masina costa in Japonia aproximativ 45-50 000 USD.......in state e o firma care le aduce la comanda(Nissan nu le importa) si costa 90 000 USD.......dar un Skyline de baza nu e nimic extra-special.....280hp, inteior destul de saracutz.......sigur ca are un potential foarte mare de tuning.....dar si costa!
|
espinoza se referea cat costa un skyline gata facut adica preparat deci unu pe la 900 1000 de cp costa peste 100.000 de euro :D :D :D
|
ah,ok, da da, unul de 900-1100 de cai, in state e 90 000 de baza si apoi pana la 900 cai, inca un 50 000 plus dac avrei si alte chestii (kit caroserie, jenti tari, suspensii frane, sistem de sunet) te ajunci pe la 75 000 cu modificarile.....
|
:D 8) :D masina nu este asa de scumpa dar tuning-ul este scumpa daca vrei de toate pe ea :D :D :D
|
:D
Hai mah RS4'ule ce dreaq crezi ca toti au bani la japonezi sa isi faca masina ca in 2F 2F mai laso dreaq ca nu as investi 150. de mii de dolari intr-o masina nici daca mai omora la ce dreaq imi trebuiesc mie 900 1000 CP
Si apropo Skyline de pe extermini are in jur a 800 de CP ala negru facut pt Drag racing ! Dar oricum nu vad hazul Pana la urma dece nebunia asta atat de mare dupa mii de CP ! Ce mama masi faci cu masini vrei sa decolezi sa iesi in spatiu ! |
ar fi o idee si asta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:35. |
- Copyright 2026 4Tuning