![]() |
intr-adevar e frumoasa masina.mi-ar face placere sa ma sui la volanu'ei
|
e frumoasa intradevar
|
Re:
Quote:
:) salutare eu sunt proprietarul acestei nove si intr-adevar eu am facut aceste stopuri. Am vazut ca te-ar intersa unele pt cielo. Cam in 2 saptamani o sa termin unele pt cielo, am sa revin cu poze daca, chiar te intereseaza! |
Bine ai venit Cosmine ! :wink:
Vezi ca m-au invadat oamenii pe messenger sa-mi ceara nr tau de telefon ! :lol: |
completare poze DACIA NOVA
6 Attachment(s)
Iata si interiorul, dar care este inca in lucru, bineinteles mai am de schimbat si tapitzat scaunele :wink:
:( IMI CER SCUZE PT CALITATEA MAI PROASTA A FOTOGRAFIILOR, DAR SUNT FACUTE CU UN TEL MOBIL! :P |
Omule esti de-a dreptul meserias...atat pot spune. Respect pentru tine si pentru masina ta care arata superb...
FELICITARI!!! :bunch: :peace: |
Am uitat sa intreb: sub capota ce herghelie ai?? :?:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
scuze ca intervin din nou ! :oops: :lol: de data asta un filmulet cu ce se afla in portbagaj ! :D |
VREAU SI EU NUMELE MELODIEI din filmuletz va rog MUUUUUUUUUUULT
|
frumos frumos
-am si eu o intrebare am vazut ca faci stopuri i-a zi te bagi la niste stopuri de berlina :D |
Sunt interesat si eu de niste stopuri de Logan. Zi-mi cand, cum si cat? Trimite un e-mail sau pe messenger. Mersi.
|
bravo! spoileru fata e faoarte fain, aduce un pic a saab asa. :D
orcum, masina cu totu e faina tare. |
e bellea
bellea am zis felicitari proprietarului |
Ce ascund sub capota ?!
... pt ca ati intrebat ce am sub capota, afirm ca am turbo (in jur de 120cp) o mare parte din motor este de Renault 5 GTT :) ...cred ca am sa revin cu ceva poze.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning