![]() |
Re: Romania participa la campionatul de drift al Angliei BDC
e 40 $ avionul pina acolo , in cazul in care faci rezervare cu vreo doua luni inainte...si cazarea , poate ne indruma ovi spre ceva mai substantial
|
e f cool si cu avionu,dar e show mai mare cu un autocar inchiriat de noi;).vdm la care etapa va fi prezent DK Florin si hotaram atunci.:D.showul va fi grav:D.GO FAST
|
perfect deacord, sa ne anunte florin si vedem la care ajunge. si eu zic ca mult mai bine cu autocarul!
|
cred ca asa iesim si mai ieftin,iar showu....;).care din voi se poate interesa de bus?asa ca idee sa vedem ce inseamna un astfel de drum.
|
cred ca cel mai simplu ar fi sa vb cu cineva care are o duba cu locuri sau un miniautocar si sa vedem cat ne cere! eu o sa incerc saptamana care vine sa dau ceva telefoane sa vedem cam pe unde am iesi la bani! mai multe detalii cand aflu ceva
|
Quote:
|
Quote:
|
Haideti in numar mare, facem un show din ala de zile mari! :D
|
Quote:
|
asa o sa stam la tine:)
|
daaa stam toti la Angi, super ideeie si iesim aproape gratis. si ii dam cate o Lira de caciula si daca santem 50de persoane o facut o afacere.
|
la pretu asta cred ca e inclus si drumu:)
|
eu nici nu am plecat si voi vreti sa veniti la mine?:D:D:D:D
|
da ce?amu te razgandesti?:lol:.bine mah tzi-om aduce si ceva de acasa,slanina,palinca,ceva hartie de buda facuta la Dej si ii avea si 2 produse la alegere.:lol:.iar ca sa nu fiu of topic:GO FAST DK Tengu.:twisted:
|
toate ca toate dar sa stiti ca DK TENGU se indreapta cu pasi mari si repezi catre concursul de la sfrsitul acestei luni in Anglia. va sugerez sa ii tinem cu totii pumni si sa gandim pozitiv. GO FAST DK TENGU
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning