Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW series 5 vs. Audi A6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5968-bmw-series-5-vs-audi-a6.html)

pimp_lex 17-06-05 16:58

ambele imi plac ca si exterior

Seria 5 imi place pt ca are parca influente nipone in design

iar A6 e in stilul caracteristic german dar f reusit.

La interior insa prefer de departe A6. Seria 5 nu mi-a placut de nici o culoare, plasticul striga 'ieftin\", asamblarea nu-i la nivelul pretului cerut, scaunele deloc confortabile (dar cu suport bun lateral) si pielea care-mi aminte de pielea de 2 lei din pick-upurile GM.

Ca performante sunt asemanatoare, aici depinde de gust - RWD sau AWD. Ca si senzatii de condus probabil ca BMW-ul e superior.

Overall, as merge pe A6 (4.2 V8) pt ca pun destul de mult accent pe interior, si e mult mai ieftin.

SHOGUN-A8 23-06-05 01:30

Am mers azi cu un A6.
Ce bine ma simteam io in el.... :P

UNLORD 23-06-05 01:33

BMW din toate punctele de vedere! Mult superior audiului: performante, look...

NEo007RX4 23-06-05 20:43

Eu as alege BMW 535d (e tot de 3000 motoru, biturbo in cascada..parca) super performante, super diesel, 6.5 sec 0-100kmh...
Poate o sa puna si pe A6 dieselul nou, 4.0 TDi? sper sa nu gresesc...care e cel mai puternic diesel de serie...

Oricum, optez, pt orice Seria5, mai ales daca are pachetu M.. A6, mi se pare o masina care e trista :(

hapag 07-08-05 16:42

Seria 5

razzvanw 27-08-05 23:44

Seria 5 pt k are: antena mica, spate sexi, i-Drive, iti vorbeste si in romana...lasand gluma la o parte...asta e o comparatie prea usor de rezolvat. B<W :D :D
PS am vazut pe Explorer TV comparatie BMW..Audi..Mercedes
Rezultate: BMW,Mercedes,Audi....la dist de 0-1000m 535 le-a rupt: cu 12 sec inaintea Mertzanului :D :shock:

BASU 30-08-05 08:17

BMW as alege

AR120CP 30-08-05 15:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"razzvanw\"
Seria 5 pt k are: antena mica, spate sexi, i-Drive, iti vorbeste si in romana...lasand gluma la o parte...asta e o comparatie prea usor de rezolvat. B<W :D :D
PS am vazut pe Explorer TV comparatie BMW..Audi..Mercedes
Rezultate: BMW,Mercedes,Audi....la dist de 0-1000m 535 le-a rupt: cu 12 sec inaintea Mertzanului :D :shock:

Cu 12 secunde inaintea Mercedesului? Mie mi se pare cam mare diferenta intre ele, dar nu stiu ce sa zic :roll:

GabiByte 30-08-05 16:41

3 cuvinte : SHEER DRIVING PLEASURE

Deevylls 01-09-05 23:38

1 Attachment(s)
Eu eram fan BMW pe deplin, pana ce am mers cu un Audi... no comment!

CT-87-ADY 05-09-05 18:06

A6 mai ales dak e 3.0TDI :?
nu degeaba a fost aleasa WorldCar. :D

GabiByte 10-10-05 21:45

audiurile is masini dragutze, bune...da au designu ala care pur si simplu nu atrage nici o privire. E asa de plictisitor. Nu simuleaza nici o expresie. Si toate Audiurile is la fel. Comunismul asta ar trebui sa cam dispara la ei.
BMW pe langa faptul ca au masini mult mai bune, fac designuri care au mult mai multa personalitate decat Audi. BMW-urile sunt variate. Seria 5 arata furios, pe cand Audi A6 reprezinta exact smileyu asta :|

Race 11-10-05 00:37

Quote:

Rezultate: BMW,Mercedes,Audi....la dist de 0-1000m 535 le-a rupt: cu 12 sec inaintea Mertzanului
Nu mai exista 535,banuiesc ca era vorba de 535d.Daca era comparat cu A6 3.0 TDI,nu e corect,pentru ca de la 37.000 la 44.000 EURO e o diferenta destul de mare.Iar vrajeli cu diferente de 12 secunde la kilometrul cu start de pe loc du-te si vinde la altii.

SFW 11-10-05 01:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GabiByte\"
audiurile is masini dragutze, bune...da au designu ala care pur si simplu nu atrage nici o privire. E asa de plictisitor. Nu simuleaza nici o expresie. Si toate Audiurile is la fel. Comunismul asta ar trebui sa cam dispara la ei.
BMW pe langa faptul ca au masini mult mai bune, fac designuri care au mult mai multa personalitate decat Audi. BMW-urile sunt variate. Seria 5 arata furios, pe cand Audi A6 reprezinta exact smileyu asta :|

Poate ne lasi mai Gabibyte, daca tu vrei masina care sa arate furioasa trebuie ca toata lumea sa vrea ca tine ... si chiar daca tu vrei, poate in 2 ani pana o sa poti sa conduci o sa scoata cei de la audi o masina furioasa special pt tine.
Ce-i cu toti fanii bmw care sunt atat de patimasi? Nu ai decat sa-ti spui ca-ti place bmw-ul si gata, da tre sa faci tu misto. Mai asteapta 2 ani.

GabiByte 15-10-05 22:07

imi pare rau daca tu nu ai aceleasi opinii. De fapt ai dreptate. Fiecare cu opinia lui, nu zic...
Mie asa mi se par Audiurile.
Acuma la fel poate sa vina un tip si sa zica:\"Bmw e de naspa! astea noi arata ca naiba!!!Mori Bangle!\".

Oricum, ca sa raman la subiect: Aleg BMW seria 5.

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning